Her skal vi nå begynne å bygge en to-mannsbolig. 1 1/2 etasje med carport. Livsløpsstandard på 1.etasjen, romslig kjøkken, 3 disp rom på loftet + stort bad, eller loftstue, 1 sov og bad. Valgfritt. Pris vil ligge mellom 1,8 og 2,0 mill, alt etter egeninnsats. Intr ta kontakt for prospekt.

Akslia Boligfelt er et lite privateid boligfelt på Lyngstad. Det ligger på strekningen mellom Lyngstad og Bolli. Det er ialt 11 tomter, hvorav 4 nå er bebygd.
Tomtene ligger flott til i naturskjønne omgivelser og ingen av tomtene skjermer for hverandre. 2 tomter er forholdsvis flate, noen er midt mellom og et par av dem må bebygges med kjeller, så her er det noe for enhver smak.
Innenfor 1 km har du en helt ny barneskole, barnehage, et flott nærmiljøanlegg, belyst turløypa/lysløype, idrettsarena med fotballbane både gras og grus, klubbhus og rett utenfor stuedøra vil du ha kilometervis med turløyper som du kan benytte til fots, på sykkel eller ski.
I feltet bor det både pensjonister og små barn, så her går gamle og unge godt sammen.
Like nedenfor feltet går det noen busser hver dag, slik som arbeidsbuss og skolebuss. Det er 1 km å gå ned til hovedveien hvor rutebussene går jevnt utover dagen, disse går til Molde og Kr.sund.
Tomtene varierer på størrelse fra rundt 1000m2 og til 1500m2. Vei, vann og kloakk er ført frem til hver tomt, så her er det bare å begynne å bygge. Rimelige tomter.

Har du lyst å vite litt mer om feltet, se litt, så ta kontakt med oss, så skal vi ta deg med på en uforpliktende visningstur.