Priser og diverse informasjon

Feltet har 7 ledige tomter. Alle er byggeklare. Vei, vann, strøm og kloakk er ført frem til hver tomt.
Tomtene har størrelse fra 1207 m2-1582 m2. Så, her er det romslige tomter. Ingen tomter stenger for hverandre, her får du ikke følelsen av å bo oppå hverandre, og alle tomtene har utsikt.
Prisen er satt til kr 70,- pr. m2, men dette er diskuterbart. Ta kontakt om du er interessert, så blir vi med deg på en visning.
Pris pr tomt vil da komme bli fra ca kr 85000,- - 110000,- + oppmåling.
Feltet ligger fint og åpent til, nær skogen og friluftsområde, det er også avsatt plass til lekeområde midt i feltet. Innenfor en radius på 1 km, så finnes det helt ny barneskole, etablert barnehage, men det skal også bygges hel ny ved siden av skolen, fotballstadion, idrettsanlegg m/belyst turløype, nærmiljøanlegg, ballbinge og kulturhus. Her er det ypperlig å bo om du  liker å ferdes ute i naturen, du bor midt oppi den. Turløypa ligger bare steinkast utenfor stuedøra. Her finner du skiløyper, turstier og sykkelstier. Bygda har et aktivt idrettslag, som har aktiviteter for både aktive, mosjonister og barn. Vi har aktive grupper inne sykling, ski og trim/friidrett. I tillegg til Bueskyting og bordtennis. Fotballen er sammenslått til en egen fotballklubb for hele kommunen. Men fotballklubben bruker idrettslagene sine fotballbaner til treninger og kamper.
I nabobygda Bolli, finnes det innendørs pistolbane, og på Finnsetra utendørs bane. 
Pr. i dag er det to treningssenter i Eide sentrum, for de som ønsker innendørs trening.
Ungdomslaget har en aktiv barnegruppe, som holder diskotek og arrangement for barn under ungdomsskolealder. De har også en aktiv teatergruppe, som både lager revyer og store oppsettinger som bl.a Bør Børson. 
På Eide finnes det to ungdomsklubber for barna fra Ungdomsskole alder. 
Eide Kulturskole har tilhold i Eidehallen, og har bl.a rockeverksted.
Dessverre, så ble nærbutikken på Lyngstad lagt ned for noen år siden, men det er ikke mange km til Vevang eller Eide. 
Ungdomsskole finnes for hele kommunen i Eide sentrum, og skolebussen går rett forbi boligfeltet. 
Nærmeste videregående skole ligger i Fræna, men mange elever velger også å gå i Molde. Det korresponderer veldig bra med skolebusser uansett valg. 
Det tar 40 min å kjøre til Molde, og omtrent det samme til Kr.sund nå etter at Atlanterhavstunnellen åpnet, til Fræna og Elnesvågen er det 15 min med bil. Nede ved hovedveien går det flere busser både til Molde og Kr.sund. 
Lyngstad er altså, midt i smørøyet  Du bor sentralt, men landlig, rimelige tomter gjør at du får adskillig lavere byggekostnader, som igjen gjør at du kan pendle til jobben "gratis" veldig lenge. 
Det finnes pr. i dag ikke et ledig hus å bo i her på Lyngstad, alt blir "revet" bort, gammelt som nytt. Bygda er i vekst og det pågår et "generasjonsskifte", som betyr at mange unge bosetter seg her. Velkommen til Lyngstad du også  

Midt på bildet ligger Akslia Boligfelt, her sett fra Visnesfjellet. En av de mange flotte fjellturene du benytte deg av, med super utsikt.