Tilleggs utstyr

Sove bedre på tur

Når vi reiser, faktisk siden 2001, har vi kjørt ned NX4 og 5.
BOBIL livet for oss er frihet, dvs at vi liker oss spesielt godt når vi kan ta natta på de plassene vi liker, og vi unngår gjerne campingplasser da disse ikke tiltaler oss.

Når vi parkerer har både kona og jeg litt lange "trompet" ører for ukjente lyder, ganske normalt. Med NX og litt tilleggs utstyr er vi kvitt slike bagateller, da vet vi at vi har ett kvalitetes system som holder kontroll med våre omgivelser og som sier ifra om det er noen nær vår bobil.

Kort fortalt.
Når vi legger for kvelden oss aktiverer vi NX10 med ett trykk på knappen.
Kommer det uvedkommende i nærheten vil de på god avstand se røde alarm varsel dioder blinke på de nye utvendig bevegelses sensorene. Om de ignorerer dette og kommer nærbilen, ca 1,5m vil utvendig lys slå seg på (ingen alarm enda), de fleste fjerner seg når lyset går på. Om de ignorerer utelyset, og trigger systemet mer, vil en vanvittig utvendig sirene med høy lyd, samt at utelyset blinker intenst.

Poenget er å få uvedkommende unna vår bil før de ødelegger noe fysisk på bobilen, og derved også ferien vår. 

Alt ekstra utstyr til NX10 er trådløst og særdeles enkelt å montere. Kjøp utstyret, les medfølgende manual og parr sammen og lim på plass.

NX MDU: Detekterer utvendig bevegelse. 2019 modellen er for NX10 programmert med alarm blink diode i enheten. Trådløs montering, skifte batterier anbefales en gang i året. Meget enkel å montere. Snakker toveis med NX10. Meget avansert.
NX DS: Dør - Luke - Vindu bryter. Ny teknologi og meget avansert teknologi. Kommer med en liten hjelpemagnet som kan monteres synlig eller skjult inntil ca 8 cm unna!. Innebygget lithium batteri som skal holde produktets levetid.
NX-msw: Dør og lukebryter, Trådløs. Litt rimeligere enn DS og krever 10-15 mm mellom bryter og magnet.
NX-OLS Trådløs lysbryter for utvendig lys. Når vi monterer tilleggs utstyr er viktig funksjon at uvedkommende får lys når de trigger systemet, da vil de vike unna. Denne bryter sørger for dette. Kan monteres på både pluss og minus brudd, direkte mot lampe, eller i cambus system.
NX Trådløs sirene. Kraftig sirene, samt en boks med batteripakke og kommunikasjons teknologi. Svært enkel montering.
NX remote Fjernkontroll for å aktivere og deaktivvere NX10 innbrudd sikring når man forlater bobil eller campingvogn.
NX SOS SOS og panikk alarm knapp. Denne brukes for å påkalle omgivelse oppmerksomhet om nødvendig ved innbrudd, sykdom eller annet. Signalet kan sende sms til egendefinerte mottakere med NX Buddy.

Skriv en kommentar: (Klikk her)

123hjemmeside.no
Antall tegn tilbake: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

27.07 | 11:08

Hei! Har du peiling på nx-ols trådløs lysbryter? Har parallell koblet over utelys bryter, men lyser konstant selv om jeg snur om på ledningene. Paring går ikke

...
25.06 | 23:09

Hej Igen Fred, Är det denna Kontrollspak som passar ? Kolla länk nedan till Ebay
Står också att du har en CD Rom med bilder-Kan jag köpa den av dig ? Mvh//Peter

...
25.06 | 23:07

https://www.ebay.com/itm/Alfa-Romeo-147-Cruise-Control-Switch-Lever-New-Genuine-OEM-735365522/372643131261?fits=Model%3A147&hash=item56c342ef7d:g:3CQAAOSwwStcoxrb#vi-ilComp

...
25.06 | 15:33

Hej Igen Fred, Tror du att det skulle finnas en chans att du kunde skicka bilderna i din katalog/på monteringen till min mail ? Det är lite svårt att se dom bra

...
Du liker denne siden