Omtale og montering

Den nye generasjonen, NX10

Arvtageren av den svært populære NX5 er NX10. NX10 sin oppgave er at vi skal sove trygt og godt. Den skal varsle ved røyk og forurensende gasser kommer inn i bobilen eller vogna vår. 

Montering er mye enklere. Enklere å bruke.

Mange likte NX5 og at den reagerer hurtig. NX10 har samme amerikanske sensorer, men den er kalibrert mer intelligent. Den kjenner av mengde ppm om den er konstant, stigende eller synkende. Den vil mao ikke være så "trigger happy" som NX5. Følsomheten er den samme.   

Kommer mer stoff her.

Husk at Nortronix produkter har en enestående garanti, den gjelder så lenge det et teknisk og økonomisk mulig å holde den i live, mao så lenge delene finnes, ofte 13 til 20 år.

 

 

 

KONTROLL PANEL VEGG: Montering, finn korrekt plassering og koble 12V til enheten, lim den fast med original dobbeltsidig tape. Denne her snakker trådløst med Hjernen/hovedenhet. BRUK. -Trykk en gang og alle funksjoner er aktive(om utstyret er montert) - Trykk to ganger og kun Gass/røyk samt dørbrytere er aktive. - Trykk tre ganger og kun Gass/røyk er aktiv. Så enkelt!
Gulvføler for gasser som er tyngre enn luft og som legger seg ved gulvet.
HJERNEN I NYE NX10: Herfra styres hele systemet med nyeste teknologi innebygget i den sorte boksen. MONTERING man monterer denne skjult. Skal tilkobles 12V samt gasssensorer ved gulv som medfølger, denne kommuniserer trådløst med betjening panelet. Denne har innebygget kommunikasjon for trådløse enheter. Innebygget GPS og GSM kommunikasjons utstyr. Innebygget Lithium backup batteri. Les mer på Nortronix.no og enda viktigere nxbuddy.no

Skriv en kommentar: (Klikk her)

123hjemmeside.no
Antall tegn tilbake: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

09.02 | 19:41

Hei. Flott monteringsanvisning. Har bestilt deler og gleder meg til å se om jeg får til.

...
07.12 | 14:34

Hei. Aktiver alarmen på hovedpanel, aktiver pareknapp på sort boks, nå trykker du en gang på aktiveringsknappen på det nye panelet, og det parrer seg sammen. :)

...
02.12 | 14:44

Hvoedan parrer du inn et ekstra styringspanelet? Har kjøpt et ekstra for å ha i soveromsdelen på bobilen.

...
11.08 | 07:27

Hva solgte du den for?

...
Du liker denne siden