Her Bor Bobilen
God lagring gir langt liv
For å bevare bobilen så pen, god og tørr som mulig, så er det svært viktig å la den stå tørt og luftig hele året, også når den ikke er i bruk. Mao under ett tak.

Jeg tok en hyggelig prat med naboen over ett par øl og fikk lov til å lage en enkel konstruksjon for å dekke mitt behov for tak over bobilen.

Bruket ett OBI båtstativ som jeg hadde fra den siste cabincruiseren, samt noen 1,5" x 3" spikerslag til noen forsterkninger. En presenning av lastebil kvalitet er brukt som taktekking. Litt tau, og noen 4 litre med spylervæske er det som holder ting på plass.

Under bilen for å unngå fukt opp fra bakken, har jeg rullet ut Isola asfalt. Da er det tørt ovenfra, og nedenfra, og luftig på alle kanter. 

Bobilen er parkert langs nordveggen og har uthuset som værbeskyttelse bak.

Min Itineo er den andre bobilen som har bodd der inne, den første var min Chausson W95.
Ny carport
Forsommeren 2018 bygget jeg ny terrasse over garasjen, og da ble det en litt penere carport over bobilen.

Skriv en kommentar: (Klikk her)

123hjemmeside.no
Antall tegn tilbake: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

13.04 | 10:39

Flott. NX ordner opp så lenge det er teknisk mulig å reparere, uten kvittering. Tenkte forøvrig at det kunne være co2 føleren ut fra din beskrivelse. Fred

...
12.04 | 13:06

Takk for svaret.
Tørket med en tørr klut under gassensoren, tok ny test og alt virket som normalt.

...
11.04 | 22:15

Hei Bjørn!. Har du telt blinke frekvensen på gassalarmen når den varsler?. den er fra 1 til 5 blink i serie. Ut fra dette kan jeg si mer om eventuell feil.

...
10.04 | 08:13

Hei. Når jeg aktiverer NX-5 blinker kontrollampe for gass i ca 30 min. så går alarm på. Er det noen som har tips om hva som er feil?

...
Du liker denne siden