Her Bor Bobilen
God lagring gir langt liv
For å bevare bobilen så pen, god og tørr som mulig, så er det svært viktig å la den stå tørt og luftig hele året, også når den ikke er i bruk. Mao under ett tak.

Jeg tok en hyggelig prat med naboen over ett par øl og fikk lov til å lage en enkel konstruksjon for å dekke mitt behov for tak over bobilen.

Bruket ett OBI båtstativ som jeg hadde fra den siste cabincruiseren, samt noen 1,5" x 3" spikerslag til noen forsterkninger. En presenning av lastebil kvalitet er brukt som taktekking. Litt tau, og noen 4 litre med spylervæske er det som holder ting på plass.

Under bilen for å unngå fukt opp fra bakken, har jeg lagt ut takasfalt ruller. Da er det tørt ovenfra, og undenfra, og luftig på alle kanter. 

Bobilen er parkert langs nordveggen og har uthuset som værbeskyttelse bak.

Min Itineo er den andre bobilen som har bodd der inne, den første var min Chausson W95.
Tørt husrom, tak, levegg og ingen jordfukt opp med asfalt på bakken.
Her er bobilen rygget på plass. Perfekt passform, luftig og masse skygge, mao ikke regn, sur nedbør eller UV stråler kan ødelegge bobilen. 
Trygg og sikker opplag plass.
Fra nordsiden, hekken skjermer og samtidig gjør det luftig.
Når den er trygt parkert så henger jeg på front presenning også. Da er all sol fjernet fra bobilen og den blir aldri eksponert for UV stråler når den ikke er i bruk. Samtidig sparer jeg interiør mot det samme. 
Godt Skjermet, men luftig lagring bør gi en god bruktbil den dagen vi skal bytte bobil.
Sett forfra. Kunne vært penere, men for meg kommer funksjon før utseende.... Og bedre lagring enn dette all den tid den ikke brukes er ikke mulig for meg å finne.
Der bak, hele året, står ferie skyssen når den ikke brukes.

Skriv en kommentar: (Klikk her)

123hjemmeside.no
Antall tegn tilbake: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

24.09 | 12:00

Hei!
Hvordan får vi Efoy 140 til å lade et lithiumbatteri i bobil når spenningen aldri faller under 13,3V? Har fått oppdatert softwaren, men kommer ikke lenger.

...
07.09 | 22:00

Tusen takk Fred Roger for veldig god forklaring..

...
06.09 | 23:00

Hei Arne!.
Å koble utelyset til NX5 er veldig enkelt. En enleder fra terminal A punkt 3 til + utelampe. Veldig enkelt, og den funksjonen jeg liker best!.

...
29.08 | 22:29

Hei.Har nettopp fått montert nx 5 med utvendig bevegelsesensor,men montøren har glemt å koble til utelys.Er det mye arbeid å få det gjort i eettertid?

...
Du liker denne siden