Litt om meg

Hei!

Veldig mange kjenner meg som bilentusiast og ihuga Alfa Romeo entusiast gjennom 25 år, jeg bygger noen ganger litt spesielle bilmotorer, og er vel det man kan kalle veldig handy. 

Kjørt tradisjonell fabrikkbygget bobil siden 2001 med NX4 system som jeg monterte og videre utviklet. Ble flere bobil bytter, og i alle kjøpte jeg full pakke av det nyeste utstyr fra Nortronix, som jeg monterte selv. For vel 10-12 år siden sa eier av Nortronix at jeg kunne nesten "mer enn dem", og jeg fikk lov til å representere de på messer, hos forhandlere og holde kurs mm.
Så mange har pratet med meg på messer, treff osv.. 🙂👍

Jeg er ikke ansatt i Nortronix, men synes bransjen og alle Bobil entusiastene jeg treffer i miljøet, er så herlig at jeg bare må være med NX toget for å oppleve dette her.

Jeg ønsker også fra hjertet at alle skal finne sin trygge og gode reise med bobilen, og finne sitt eget ønskede sikkerhets nivå, for å sove godt og trygt. Akkurat slik vi har klart det, når vi reiser.

Noen trenger ingen ting av slik utstyr, sover som en stein uansett. Andre får litt "trompet" ører og lytter til lyder ute med på følgende redusert søvn. Med NX5 og NX10 kan man selv finne utstyr og tillegs utstyr, som passer en selv og eget behov for å holde uvedkommende unna egen bobil på en skånsom og enkel måte, uten ubehagelige konfrontasjoner. Man har en trygg elektronisk vakthund som har god kontroll inne og ute.
Med resultat at man sover mye bedre!

Det er jeg selv (Du/Dere) som skal definere "ønsket sikkerhets nivå", dette som eget personlig valg, og ikke hva eplekjekke "forumkonger" på facebook mener.

KVALITET!
Alle apparater og ting vi omgir oss med kan bli defekte! Selvsagt også NX produkter. Husk da at Nortronix har en garanti svært få, eller kanskje ingen andre er i nærheten av!.

Får ditt Nortronix produkt en feil, så vil den bli reparert eller omlevert.
Nortronix trenger ikke noen kvittering for kjøpet, det er nok at du eier ett Nortronix produkt, så tar de garanti på det. 
Det vil KUN koste deg porto en vei, selv om apparatet er 10-12 år gammelt. 
Denne garantien gjelder så lenge Nortronix kan klare å hjelpe deg med komponenter for reparasjonen.
Jeg vet ikke om noen andre som yter samme service. 

Så når en og annen "forumkonge" på facebook skriker ut om hvor dårlig NX5 eller 10 er, så er åpenbart problemet hos dem selv, de klarer ikke engang å demontere, og sende apparatet til reparasjon...... Har også opplevet at noen har klaget, og så kommer det fram at de ikke engang har utstyret de klager på.

Nortonix leverer svært gode produkter, og er opptatt av at eier og bruker skal være fornøyd!, også når utstyret trekker på årene.

Til sist, om ditt NX utstyr får en feil, gjør følgende:
1. Om NX5/10 feilaktig løser ut på gass gjentatte ganger, noter blinkefrekvensen på øverste diode (1 til 5 blink i serie), den kan fortelle om det er hovedenhet, eller gassensorer ved gulvet som har feilen. (omtalt i manual)

2. Beskriv din egen opplevelse av feilen, på ett lite stykke papir, noter din kontakt info og returadresse, samt telefon nummer.

3. Legg utstyret trygt emballert i en eske, betal porto og send til fabrikken i Stavern.

Det vil da blir reparert, og sendt tilbake til deg, gratis.

 

Dette skriveriet er meg og mine utsagn, ord og utrykk. Nortronix har ikke noe med mine tekster og skriverier å gjøre, siden dette er mine private saker.

FEIL BRUK!

VIKTIG TIPS:
Noen ganger klager eiere av NX 5 og 10 at de løser ut alarm, og alarmen har en feil. Det kan jo skje.

OFTE, oppdager vi da at NX 5 og 10 blir slått på når ferie starter, og når ferie eller reise er slutt. DETTE ER FEIL BRUK! 
Når du kjører produserer andre biler eksosgass, spylervæske med løsemidler, spraye deodorant på badet og så videre... og dette skal alarmen varsle.

Denne alarmen er så bra og følsom at den anbefales brukt KUN når du sover, og ikke har kontroll på dine omgivelser.

Når du er våken, da ser du, du lytter og du lukter. MAO du har full kontroll.

Følg dette tipset så blir det en bedre ferie og reise.


 

 

 

 

 

 

Skriv en kommentar: (Klikk her)

123hjemmeside.no
Antall tegn tilbake: 160
OK Sender...

Cato Kristiansen | Svar 07.05.2021 16.39

Hei. Har kjøpt bobil med NX5 uten Jack pluggen for å styre innbruddsalarmen. Er det bare kortsluttet kontakt eller er det en motstand ? Vet du verdien ?

Kåre Torgrimsen 27.08.2021 20.35

Det er loddet inn en motstand på 27K ohm ( på min i hvertfall)..

Fred Roger Johansen 09.05.2021 22.40

Heisann! Gratulerer med bobil :). Det er en unik motstand som monteres parvis i to nøkler. Mao forsvinner en nøkkel, byttes begge. Mvh Fred

Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

25.08 | 09:01

2,9 er jo for lavt. Prøv ny separat kabel med 12V inn på apparatet, og se om den fungerer ok da.

...
25.08 | 08:36

Har målt men kun 2,9 volt. Bilen har kun gassalarm ved dør/steg.

...
25.08 | 08:19

Hei. Mål om det er spenning inn på apparatet. Er det det, kan det være defekt. Da er det garanti, og den vil bli reparert eller byttet i ny av Nortronix.

...
25.08 | 07:46

Hei, flott dide du har her og takk for alle gode ideer.
Min LMC bil har NX5 denne er død selv med de tre sikringene inntakt.
Kan den ha en ekstern sikring und

...
Du liker denne siden