ARES hytte i Nordmarka

ARES-hytta Gjømsle ligger vakkert til ved Ørfiske i Nordmarka.
Hytta er opprinnelig ei 80 år gammel tømmerhytte, som vi startet å restaurere i 1980. Den er blitt isolert og kledd inn- og utvendig, vinduer er skiftet og nytt gulv er lagt.
Gjømsle er et utmerket utgangspunkt for både ski-, sykkel-, fot- og fisketurer.


Ares-hytta er foreløpig utleid t.o.m 2019

Er du interessert i å leie Ares-hytta i 1-3 år, vennligst ta kontakt med styret.

Gjømsle, hytte nr 9, ligger ved Ørfiske, ca 4 km fra både Movatn og Nittedal stasjon. Med bil er det kun adkomst gjennom Maridalen. Kjør Sørbråtveien forbi Snippen til Movatn og igjennom bom ved Lørenskog gård, og ved avkjøring til Ørfiskedammen.
Når du kommer forbi dammen, holder du til venstre langsmed vannet etter ca 200 meter midt i bakken rett etter en høyresving ligger hytta ned til venstre. På høyre siden av veien ligger det en garasje. Det er mulig for en bil å parkere ved veien på sommerstid. På vinteren er det litt avhengig om det er brøytet plass eller ikke.

I hovedhytta er det ca 8 soveplasser inkludert hems og sofa. I tillegg er det mulighet for madrassplasser i sportsstuen som ligger like bak.
Hytta har innlagt strøm, slik at kjøkkenet er fullt utstyrt med både komfyr og kjøleskap. Vann må man derimot hente i Ørfiske. Av andre fasiliteter er det utedo(tørr klosset/mull-do) og badstue i uthuset ved siden av hytta.

Det er kjørevei helt frem til hytta, og ved leie følger det med kjøretillatelse og nøkkel til bom. Med bil så kjører man inn i Maridalen og via Movann stasjon og innover forbi Lørenskog gård. Alternativ til bil er å ta toget til Movann og gå eller sykle innover.

 

Flere bilder av hytta finner du under "Bilder"