Resultater og aktivisering

Rallylydighet

Resultater

Baltazar har opprykk til klasse 2, og søknad om mellomtittel ligger inne

Kurs og trening

Baltazar har ikke gått rallykurs, og har bare sporadisk vært med på organisert trening.  Jeg har imidlertid trent en del med ham på egenhånd, og han begynner å få en god forståelse for både øvelser og at det skal skje noe ved hvert skilt.  Konsentrasjonen hans blir stadig bedre, og han ser ut til å ha det gøy når vi trener. 

LP

Resultater

Bortsett i fra å ta AOH sine klubbmerker i bronse og sølv, og deltagelse på cuper i klubben så har han ikke blitt prøvd i LP.  Vi har forsøkt oss på bronsemerket og det nærmeste vi kom var godkjent på alt bortsett fra helhetsintrykk (tissing i ringen på pur f... er ikke godtatt)

Jeg har planer om bronsemerke våren 2018

Vi må bare få en slutt på de ville spurtene med en merkekon i kjeften når han skal jobbes med løs.  Han har det skikkelig moro...mens jeg gjerne skulle vært det foruten.

Kurs og trening

Batazar har gått valpekurs, nybegynnerkurs og bronsemerkekurs i regi av AOH og nybegynnerkurs i sørlandets hundehall.  Han ser ut til å ha det gøy når vi trener, og han har et fokus og en konsentrasjon som gjør at jeg tror vi kan få noe til. 

Agility

Resultater

Det blir neppe mye offisiell agility på oss på grunn av hoftene hans, men vi deltar på cuper i klubben, og målet er å prøve oss offisielt i klasse 1.

Kurs og trening

Baltazar har gått nybegynnerkurs i AG, og hadde det rasende morsomt.  Han har også vært med på organiserte treninger, inkludert kurs våren 2017. 

NRRK sine vinnerlister

De fullstendige listeneligger her:

http://rhodesianridgeback.no/aktiviteter/vinnerlister.html

 

 


Rallylydiget

2017 - Nr.14 (av 32)

2016 - Nr 24 (av 25)


LP

2017 - Nr. 4 (av 8)

2016 - Nr 6  (av 7 - delt)


 

AG

2017 - Nr. 4 (av 9)


 

Allsidighet

2017 - Nr. 9 (av 25)

2016 - Nr. 21 (av 21)