KENNEL BEKKSTUGGU
Dette er vår hytte på Søvasskjølen, som er omringet av bekker derfor navnet Bekkstuggu :-)
lavotur til Reinsjøen i Sverige:-)
Da har vi vært på Reinsjøen i Sverige å ligget i lavvo :-) Var med Åselill og Olav, og vi kjørte scooter inn med alt utstyret:-) Koset oss med masse god mat, og vi isfisket:-) Største fisken på 1 kg:-) Var på scootertur med Olav inn mot Norskegrensen, ikke langt fra Kjølhaugan.. Veldig fin tur i strålende sol, og masse vakker natur. Fikk "luftet" hundene litt også. og så litt ryper:)

Se flere bilder fra turen under Vinterturer :-)

treningstur med hundene:-)
Fikk tatt en treningstur med hundene på Vassfjellet i strålende sol :-) Fikk sett litt rype, og noen fine situasjoner med hundene:-)

Ved/tømmerhelg på Aure
 Da har vi vært på Aure, til øyvinds bror i helga og høgd ved og tømmer:-)  Øyvind har fått barket og margsprenkt toppstokken som vi skal bruke når vi bygger oss ny bod på hytta:-) Vi begge hadde motorsag , så det gikk unna..Lå første helg i campingvogna i helga:-)

Topptur til Omnsfjellet :-)
Langfredag tok vi oss en skikkelig fin og lang skitur i det fantastiske fine påskeværet:-) Rolf og  Bekkstuggus Theo var med, og vi gikk fra hytta vår og opp til toppen av omsfjellet:-) Øyvind, jeg og hundene tok så turen videre over fjellet og om midtvatnet, søre johnstjønna, nybudalstjønna,nedre og øvre leirvatnet :-) En fin og lang skitur, og jammen var det noen ryper å se inne på fjellet også :-)

Påskeskirenn på Bekkstuggu
Ja da ble det ca 30 stk på påskerennet ved Bekkstuggu i år :-) Strålende sol og nysnø gjorde at det ble en flott dag:-) Vi hadde slalomløype, hopp. kuleløype, orgeltramp og skiløype, og det ble premier og medaljer på barna:-) Trivelig og sosialt for store og små, og masse god mat og drikke :-)

Skitur på slettfjellet
En fin morgentur på ski med hundene på Slettfjellet:-) Lite fugl å se, men fikk 3 fine fuglarbeid :-) Tente bål og koset oss med frokost på fjellet :-) 

vår første mår i fella :-)

JIPPI  Vi har fått vår første mår i fella :-)

Endelig etter mye venting, og spenning, så klarte vi å få en mår i fella helt på tampen av mårsesongen.. Det var en fin hunmår på 1,1 kg.. Nå er det bare å lære se kunsten med å flå, så skal den henges på veggen på hytta vår :-) Nå gleder vi oss til neste sesong med mårfangst ;-)


Strålende sol på hytta i dag:)
STRÅLENDE SOL PÅ HYTTA I DAG 
En fantastisk fin dag på hytta:-) En scootertur på fjellet i morrest i -20 grader. Så fikk vi sjekket over mårfellene, og under en av fellene hadde måren vært å snuset, men den hadde desverre ikke gått i fella...Har 6 feller ute nå, så det må vel bli fangst snart. Har sett 3 overganger til måren nå, så da har vi det klart fra høsten av..Nå er det bare noen få dager igjen av fangsttiden, så det blir spennende å se.Har også ordnet noen røyskattfeller, da vi ser veldig mye spor av røyskatt rundt hytta..De foret vi med litt tørket vom og bacon..
Etterpå ble det en treningsrunde med hundene noen timer, men desverre ikke noe fugl å se i dag..

Jeanette og Siw på tur med Benelli og Raus
Ja da fikk vi en treningstur i dag også :-) Var på tur sammen med tareskogens Raus og Siw. En flott dag i skogen. Desverre lite fugl å se, men jeg var svært fornøyd med Bekkstuggus Benelli  Jeg, Jeanette har begynnt å trene Benelli litt alene, uten "far" Øyvind, og det går veldig bra Benelli har god kontakt i skogen, og hadde noen gode søk.. Neste gang håper vi på mere fugl !!! Men uansett en fin tur med med flott selskap

Da ble det en treningstur med Benelli
Ja da fikk vi en fin treningstur med Bekkstuggus Benelli  Hadde 4 fine fuglarbeid på 4 enkle ryper Geir, Izi og Måne var også med oss, og de fikk noen fuglarbeid de også. Litt mere trening nå, så blir det å prøve seg på jaktprøver snart..

Bekkstuggus Trym 3 UK
24.02.2013

DA HAR BEKKSTUGGUS CFZ TRYM FÅTT 3 UK PÅ FOSENPRØVEN

Runar Olden dro på fjellet å fikk en  3 uk på Trymern,hadde et flott fuglearbeid med reis og full pakke, de andre på partiet var meget impornert over fuglarbeidet.I andre slipp dabbet søket av i det tunge føret...Trym vill vi nok få se igjen. Da er alle de tre som har stillt på prøve fra kullet premiert. FLOTT

Bekkstuggus Blix
 Nov 2012

N VCH AD BH BEKKSTUGGU'S APZ BLIXT

Da har Blixt vært på jakltprøve å fått 2 AK skog Manglet kun reis for å få 1 Ak.Så den er vel snart innen rekkevidde, gratulerer.

Fikk Lørdag 2 juni opprykk til klasse A i bruks,dette er vel den første fuglehund i gruppe 7. Som nå konkurerer i klasse A. Gratulerer til Birgit Westgård.Blixt vant klassen sin Og starter nå i klasse A. Driver også med rundering noe han har et stort talent i. Lykke til videre.
Dette er noen av øvelsene.
Hver klasse består av to deler. Det er en lydighetsdel som er lik uansett om man kokurrerer i Spor ellerRundering (Rapport). I tillegg kommer spesialøvelsene som varierer fra gren til gren. Sporet er 2 km har flere vinkler og fem gjenstander.
Fri ved fot, innkalling med stå og dekk,fremmadsending, kryp, hals på kommando, fritt hopp over hinder, apportering metallapport, apportering av tung gjenstand, stigeklatring og fellesdekk med skudd.

Bekkstuggus Cfz Talbom fikk Exelent Cert og Bir på stikklistautstillingen

Bekkstuggus Cfz Theo fikk 3 plass i lydighet på Frøya, fører Rolf Furberg

I helgen var jeg og 8 andre på Instruktørkurs hos VISION Hundeskole hos Mattias Westerlund.Dette var et kurs med helt nye metoder for trening i Apport ,rios og reis,har begynt å trene etter disse metodene med Benelli,og ser forbausende gode resultater.At ting kan være så enkelt.Kurset var i regi av NVK Trøndelag,takk til Geir Sve som har lagt ned mye arbeid for å få kurset til Norge,vi blir de første instruktørene Sør for Alta..

Juni 2012
Da har vi vært på Landssamling til Nvk,Jeg og fruen hadde ansvaret for koisken og div,masse arbeid og masse trivelige folk.Stillte med Benelli og Zenta på apport prøven,Benelli fikk full score på vannapport 10p, så da tenkte jeg at 1 uk var i box.Men på feltdelen dro hun på i et voldsomt søk, og ble borte.Det viste seg at hun kom uten for feltet og ble koblet av noen som trodde hun hadde stukket
av...  så da var det takk og farvel
Zenta fikk 9 på felt og 8 på vann,gikk et perfekt spor,men tygde på rypa på vei inn... da ble det null

Mai 2012.


Da har vi vært på Malvik på utstilling. Dette er kritikken 

Passe stor av meget god type,Feminit hode,god over og underlinje, tillstrekkelig vinklet. Ennå litt lett i kroppen, litt spe beinstamme,meget god pels, paralell bak,bra bevegelser, en meget lovende junior.

Excellent 1 Konk. 


Bekkstuggus Benelli fikk 2 UK og 3 UK
Da er en flott prøvehelg på Dovre over,nydelig fra Hjerkinnhø,med trollhetta badet i solskinn..Stilte Benelli i to dager noe som resulterte i en 2uk og en 3uk.Synes ikke hun var helt i form i helga,men to premier er jo supert.

Bekkstuggus cfz Talbom 2 UK

Gratulerer til Bekkstuggus cfz Talbom med 2 UK på Lifjell.


Talbom og Tor Arne Bade fikk denne helgen en flott 2 UK på Lifjell,i et såkaldt flatbrødføre.Han hadde tre silpp nede i skogen der han jobbet effektiv,fikk siste slippet oppe på fjellet der det var hardere,noe som førte til et fuglearb uten reis.Gratulerer til Tor Arne og Asbjørg og lykke til videre.


En flott Høst er over, ser frem til vinterprøver.


Bekkstuggus Cfz Benneli Trøndelagsdistriktsmester!

NVK avd Trøndelag arrangerte treningssamling og distriktsmesterskap i Nerskogen denne helgen. Lørdag deltok 31 hunder i feltet. Etter en flott dag ute i terrenget kan vi gratulerer Øyvind Årsund og Benelli som distriktsmester!

Benneli er en lovende strihår tispe på 11 måneder. Hun var den eneste hunden som i mesterskapet fikk ett godkjent fuglearbeid. Hun slo dessuten alle de andre AK og UK hundene i søk. Vi gleder oss til å se mer av denne hunden i tiden som kommer!
Hun hadde tilsammen tre stander ,men i en så ikke dommeren rypa og i den andre fløy rypa da vi kom inn på 100 meter.En flott helg var det :-)

Da er høsten over,har fått flotte tilbakemeldinger fra valpene.Det er skutt fugl i selvstendig stand for både Trym (stor tiur 5 kg) Benelli (stor tiur 5,2 kg samt rundt 15 ryper og to orrfugler ) Talbom og Troya er det også blitt felt både tiur og ryper for.1 Sept 2011. Alt går bra med valpene,og flere av de får prøve seg på jakt i høst.Har selv Bekkstuggus Cfz Benelli, som er en vilter liten skjønnhet.
Har fått felt flere fugler for henne i Sverige nå.Om du vil lese mere omm henne gå til CFZ kullet.
26/4-11 Da er nesten alle valpene levert til sine nye eiere,håper alle blir fornøyde.Lykke til.
  17/4-11Da har alle valpene vært å fått helsesjekk og vaksine, alle valpene var friske ingen bittfeil eller andre skavanker.Valgte å vaksinere nå, da det er påvist parvovirus på Steinkjer der to av valpene skal bo.Drar på hytta med hele hurven i morgen den18 april for å feire påske der

Zarek var på Sølvhunden i helgen og fikk 1  Kval,1 konk,Ck, 2bhk 10 mnd gammel.

Bekkstuggus BSZ Rapp var på Stikklistautstillingen og vant likså godt. 1 Kval,1 konk,Ck,Bir og 4 Big. også han 10 mnd gammel!!!


Rotveltas Dkm Zenta
Her kan du følge med på vår kennel, se bildene våre og skrive en hilsen til oss i gjesteboken. God fornøyelse! Samarbeider med Birgit Westgård som har drevet med SV i 40 år.Hun har hatt 20 forskjellige champions, vunnet Sølvhunden 5 ganger og vært i derby finalen med Skoksa Pinus og Proppen, alle er Sv. Har lært masse av henne om linjer utstilling og føring av hund, hun har selv Bekkstuggus Apz Blixt som lover meget godt. Har nå hatt to kull på Zenta.Ett med Proppen og ett med Seiter.
Nå er Nvch AD Bekkstuggus apz Blixt parret med Njch N(J)ch MÄLARENS GK THIN LIZZIE S36863/2005  Dette kan bli en spennende kombinasjon. Det ble 6 hanner og tre tisper. Har nå fått opprykk til klasse C i bruks, etter at han vant sin klasse.Har nå senere fått opprykk til klasse B !!.Ble snytt for en parring i vår da han ble bitt av huggorm, men er nå frisk og rask.                         


Kontakt: aarsund@bekkstuggu.no

Fikk felt 3 Tiurer for Zenta i Sverige nå, litt heit på den siste ;-)Felte totalt ca 20 skogsfugler for henne. Nå er hun i form.
    


Bekkstuggus cfz Benelli i en vakker stand.

Skriv en kommentar: (Klikk her)

123hjemmeside.no
Antall tegn tilbake: 160
OK Sender...

Siw | Svar 11.03.2013 22.36

Tusen takk for trivelig tur, Jeanette Gleder meg allerede til neste tur. Klem

Rolf Furberg. | Svar 07.04.2011 23.36

Fin hytte ja.Bra me vovsan da.
Blitt bestefar igjen æ.

Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

04.08 | 22:27

æ kjenne mæ igjen ja. ska vel få te en tur te vintern sikkert:)

...
11.03 | 22:36

Tusen takk for trivelig tur, Jeanette Gleder meg allerede til neste tur. Klem

...
26.06 | 00:35

gleder oss til noen friuker på hytta sammen med benelli og zenta.Ja åsså årsund sjøl da

...
08.02 | 22:06

Ja nå har Theo vært på kurs igjen.Det går bra. M.V.H Theo.

...
Du liker denne siden