DEN NYE OVERKLASSEN

OPPLEV ALL-INCLUSIVE-FERIE MED DIN EURA MOBIL

Kvalitet

...er ikke bare tomme ord hos Eura Mobil. Ved rundspørringer om kundetilfredshet har Eura Mobil de siste årene fått de beste resultatene av alle de store produsentene gjentatte ganger. Denne suksessen har helt sikkert mange tekniske og konstruktive årsaker. Men kanskje er det avgjørende at konstruktørene våre selv er lidenskapelige bobilturister. Hjerteblod og erfaring fra over 50 år med campingvogn- og bobilproduksjon finnes i hver eneste Eura Mobil. Derfor legger vi stor vekt på best mulig bearbeidelse og omhyggelig valg av materialer - både i fabrikken vår og hos underleverandørene.

Pålitelig

...heller ikke for påbygget er vi fornøyd med halvferdig arbeid. Det moderne, trefrie karosseriet av GRP-laminering er ytterst vridningsfast og lettpleid. Veggforbindelsene er limt og skrudd sammen innenfra - for optimal stabilitet og tetthet.

Praktisk

Når det gjelder utstyret, inngår vi ingen kompromisser. Alle komponenter må være funksjonelle og fungere godt i hverdagen. Det vi bruker, er robust, realistisk og produktivt. Det doble gulvet har vært standard i alle Eura Mobil-modellserier i mange år allerede. Dette gir mye plass til bagasje og garantert frostfri vintercamping. Høy kapasitet for vanntanker og batterier styrker også din uavhengighet. For individuelle romønsker kan du velge blant mer enn tjue planløsninger.

Soverom - en ekslusiv følelse i en Eura Mobil. Kaldskumadrasser med 7 soner garanterer god sovekomfort

LES MER OM EURA MOBIL - KVALITET OG FORDELER

Helheten er mer enn summen av de enkelte delene. Utallige praktiske og gjennomtenkte detaljer for din komfort. Les mer om Eura Mobil sitt modellprogram og utstyrsnvå ved å klikke på denne linken:

 https://no.euramobil.de/

Velkommen inn i Eura Mobil sin ekslusive atmosfære. Full av gjennomtenkte løsninger som vil gi deg både en praktisk og behagelig opplevelse. I tillegg gir Eura Mobil 10 års tetthetsgaranti og 3 års møbelgaranti.

Skriv en kommentar: (Klikk her)

123hjemmeside.no
Antall tegn tilbake: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

31.01 | 14:21

Hei Sven.
Avdelingen vår på Heimdal veide en slik bil med 1/4 dieseltank og bodelsbatteri montert og egenvekten var da 2852 kg. Det blir en bra nyttelast

...
31.01 | 11:57

Vi tenker å kjøpe Callenger 260 Grapihite Ford Transit TDCI 2020 model. Hva er bilen innveid med for å finne nyttelast?

...
02.04 | 09:07

Hei.

Takk for tipset. Har sjekket linken og den fungerer på den PC som jeg forsøkte på.

...
02.04 | 07:44

Denne linken fungerer ikke: https://www.challenger-bobiler.no/

...
Du liker denne siden