Litt om vårt firma Atlas Bobilutleie

Solnedgang på Mosterøy

Webansvarlig: Einar Simonsen, Kolneshagen 1A, 4156 Mosterøy

Firmainformasjon:  Organisasjons nr. 985 211 302


Til deg som vil leie bobil.

Nettstedet til Atlas Bobilutleie formidling startet sin virksomhet i september 2006. Vi har hatt en ubetinget suksess. Vi har nærmere 100 bobil utleiere som annonserer hos oss med nærmere 140 bobiler over hele landet.

Hvis det er noe du ikke finner svar på, så ikke nøl med å sende oss en e-post på følgende e-post adresse: einarsimonsen@hotmail.comTil deg som vil annonsere din bobil for utleie.

Vår suksess skyldes i stor grad markedsføringen av vår hjemmeside. Vi annonserer på en rekke annerkjente rubrikksider på nettet, norske og utenlandske.
  
Denne markedsføringen har brakt oss til topp plasseringer på Google/Ask og andre søkemotorer. Vi har ca 2000 besøk på vår hjemmeside pr. dag og ca 400 som går videre til våre undersider der våre kunders linker ligger. Du kan bare tenke deg hva som skjer hvis det ligger en link til din hjemmeside/annonse der. 
 
Dette har ført til at våre kunder har fått betraktelig økt besøk på sine hjemmesider/annonser og samtidig kan redusere sine annonse utgifter.

Vi har heller ikke fostyrrende reklame på vår hjemmeside. Vårt mål er at potensielle leietakere av bobil ikke skal bruke mye tid på vår side. Vi har ved vår enkle og brukervennlige hjemmeside oppnådd at leietakerne fortest mulig klikker seg inn på din hjemmeside/annonse og forhåpenligvis leier din bobil. 

Hele poenget med vår side er at du skal få flest mulig besøk på din hjemmeside/annonse og dermed flere forespørseler om leie. 

Som tidligere nevnt trenger vi flere bobiler i ditt område for å dekke etterspørselen. Vi håper derfor at du vil benytte deg av vår tjeneste og ønsker deg velkommen. Uansett hva du måtte velge ønsker vi deg lykke til med utleiesesongen.
 
Har du ikke egen hjemmeside lager vi en enkel annonse for deg, se eksempeler på våre fylkessider, helt kostnadsfritt. Du betaler kun den gjeldene link/annonse prisen pr. år.

Her er vår e-mail adresse: einarsimonsen@hotmail.com