Velkommen til hjemmesiden vår!

Rasteplassen

Kva er maskinstrikk...? Mange hugsar ei tante, bestemor, ein onkel eller bestefar som strikka med maskin, og fleire har spurt Margunn kva ho driv med på garasjeloftet sitt. No inviterer ho Rasteplass-damene på besøk og vil visa smaksprøvar på kva muligheter for kreativ aktivitet ei strikkemaskin anno 2019 gir.

Velkommen til garasjeloftet hos Margunn Fester (v/bedehuset) 29.oktober kl 19.30! Enkel servering. kr 50,- som før.

In Memory of Elvis Gospel

In Memory of Elvis Gospel vol.2

Paal Flaata, Stephen Ackles og Vidar Busk fortsetter suksessen etter den eventyrlig mottakelsen de fikk i 2018! Nærmere 80 konserter og utelukkende strålende omtale i media.
Tidlig ble det bestemt at det ville bli en oppfølger og fra september 2019 er det klart for "In Memory of Elvis Gospel - vol.2".
Elvis spilte inn 79 gospel sanger i sin karriere. 24 av disse var med i den første gospel konserten. Flere av disse vil bli erstattet med nye sanger når The FAB-3 med band, blåsere og et lokalt kor vil gi publikum en ny gåsehud opplevelse! Var du blant de som opplevde "In Memory of Elvis Gospel" vil "vol.2" være verdt å få med seg. Vi garanterer en minst like magisk opplevelse som sist - med mange nye sanger.
Algrøy Bygdakor medvirker på flere av sangene. I halvannen time blir det et gjenhør med en rekke kjente sanger fra hans innspillinger! Mer om dette på vår 
Facebookside              

 

 

Takk til alle som kom!

Tusen takk til alle som var med oss til Maggevikja på konserten søndag! Det var flott å stå der og syngja og sjå utover berga med mykje folk- både små og store - og kjenna varmen frå sola som etter kvart braut gjennom skylaget og laga ei flott rame rundt det heile.

Helsing Algrøykoret

Konfirmasjonsselskap i bygdahallen 2020

Dei som er interessert i å leige bygdahallen til konfirmasjonsselskap i 2020 kan melda sin interesse for dette innan 31.august 2019. Tildeleing vert gjort like etter at fristen er gått ut.

Kontakt : Kristin Algrøy, tlf 416 32 956 eller Hans Inge Algrøy, tlf 977 01 406

Årets julekonsert vel gjennomført!

Tusen takk til alle som kom og var med på julekonserten i bygdahallen. Vi set umåteleg stor pris på at dokke støttar opp om koret på denne måten!

Takk til Solveig Algrøy Hjørnevik som deltok med muntre kommentarar og vakker sang.  

God førjulstid!

Helsing Algrøy Bygdakor

Flott julekonsert i Fjell kyrkje!

Her er ein glad gjeng saman med Maria Arredondo og Torstein Sødal etter at julekonserten i Fjell kyrkje 3.12 var vel overstått.
Det var ei veldig kjekk oppleving for oss i koret, og vi vil gjerne seia TUSEN TAKK til alle som kom og var saman med oss denne flotte kvelden!

Så ynskjer vi velkommen til ny julekonsert i bygdahallen torsdag 6.12 kl 19.00

Helsing Algrøy Bygdakor

Juleverksted og julegrantenning 2018

Kjempe flott oppmøte i dag på årets julegrantenning. Litt i underkant av 30 barn var med på juleverkstedet i år og det ble laget masse flott av både barn og voksne. 
Etterpå var vi over 40 stk på selve julegrantenningen og alle koste seg med gløgg,  klementiner og pepperkaker.
Nissen kom også på besøk med julebrus til alle barna.
Og til slutt var det noen runder rundt juletreet med sang og dans.

Informasjon om turløyper på Algrøy


Sjekk ut www.ut.no eller trykk her for informasjon om dei flotte turløypene vi har på Algrøy!
Ved å skrive Algrøy i søkefeltet får ein god informasjon og beskrivelse av dei ulike løypene på øyna!

God Tur ! 🙂DugnadJuleverksted

Bygdalaget takka alle for oppmøte på årets juleverkstad og julegrantenning! Vi ønskjer alle ei god førjulstid! Sjå link til Facebook-sida vår for fleire bilete.

Landfestival

Som eneste kor fra Hordaland deltok Algrøy Bygdakor på Landsfestivalen for kor i Svolvær 9. – 12. juni. Lofoten viste seg fra sin beste side under festivalen med klar sol over høye fjelltopper og blankt hav.
Sammen med 5 andre kor fra ulike deler av landet sang bygdakoret torsdag kveld på midnattskonsert i Gimsøy kirke som for anledningen lå badet i midnattssol.
Svolvær og  Henningsvær kokte av korsang og andre aktiviteter alle festivaldagene og det fine været og de lyse nettene gjorde det vanskelig å sette av tid til søvn.
Festivalen startet med flott åpningsseremoni på Svolvær torg fredag formiddag og fortsatte med gatekonserter,  kirkekonserter i Svolvær kirke og festforestilling Svolvær kulturhus med musikk fra 3 musikaler fredag kveld.
Lørdag var det torgkonsert og «byvandring» i Henningsvær på formiddagen og festbankett med 1500 deltakere i Svolvær kulturhus lørdag kveld.
Det hele ble avsluttet med festivalgudstjeneste i Lofotkatedralen i Kabelvåg søndag formiddag før hjemreise.
Kordeltakerne sitter igjen med et minne for livet – det musikalske og det sosiale blomstret gjennom hele turen.

Søndagskafe

Søndag 18. oktober arrangerte Algrøy Bygdalag søndagskafe med middag, kaffi, kaker og utlodning til inntekt for Røde Kors sitt flyktningearbeid.

Før middagen kom på bordet fekk dei frammøtte vera med på ein minikonsert med Algrøy Bygdakor som framførte 5 songar.

80 – 90 menneske møtte fram og det vart eit fint sosialt samvær samstundes som folket gjennom kjøp av mat og lodd gav kr 12.700 til flykningearbeidet

Til loddtrekningen hadde bygdalaget fått inn flotte gevinstar både av det matnyttige og det kunstnarlege slaget frå lokale bidragsytarar.

Takk til alle som møtte fram og bidrog til ei flott samlingsstund i Bygdahallen på Algrøy.


Stående applaus for Leifen!


Endelig fikk folk på Algrøy en mulighet til å vise Leifen hvor stor pris vi setter på alt arbeidet han gjør for øya. Fine ord fra leder i Bygdalaget (Hans Inge Algrøy), diplom, blomster og gavekort ble overrakt en overrasket og rørt mann. Deretter  reiste hele salen seg i stående applaus. Diplomteksten ser du her:

Leif Norvald Algerøy
 

Små og store på Algrøy takkar deg for alt arbeidet du har gjort for friluftsopplevingar på øya vår. Du er kreativ, humoristisk og har mange gode løysningar. Du er arbeidsom og gjer deg aldri før jobben er gjort. 

Tusen takk!

Gi grasrotandelen din til Algrøy bygdalag!

Visste du at du kan være med å dele ut av Norsk Tippings overskudd til et valgfritt lag eller en forening? Alt du trenger å gjøre er å bli grasrotgiver. Enkelt, og helt gratis for deg!

Algrøy Bygdalag er nå registrert, så det er bare å søke oss opp og legge oss til. Vi håper på denne måten å få inn flere kroner i kassa til Bygdalaget - slik at vi kan fortsette å gjøre Algrøy til en god plass å bo!

Hjertestarteren er på plass!

Algrøy bygdalag har kjøpt en hjertestarter som henger i uværskuret utenfor Algrøy skule. Plasseringen gjør den lett tilgjengelig for alle som skulle trenge den. 


Noen harde fakta: 5000 - 6000 får hjertestans i Norge hvert år! Av disse reddes 5 - 10 %. Så mange som 70 % kan overleve hvis man starter hjerte- og lungeredning og har en hjertestarter i nærheten! En hjertestarter gir deg trygghet slik at dere kan redde liv før helsepersonell kommer til stede.

Skriv en kommentar: (Klikk her)

123hjemmeside.no
Antall tegn tilbake: 160
OK Sender...

Ingvild Sørensen & co | Svar 04.01.2014 19.29

Flotte og gøyale båter som er kommet i elevane :) jammen er du flink Leif;) ungene hadde det veldig kjekt.

jane alger | Svar 19.10.2011 20.05

Greetings from Algers in Chico, California
What a fantastic web site! Yeah Bygdalaget!

Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

08.06 | 13:07

Hei.
Jeg ønsker svært gjerne og leie båtplass.
Har hytte på Algrøy(siden 2002).
Har leiet i marinaen tidligere, har nå båten liggende på Syltøy.
Ganske tungvint

...
04.01 | 19:29

Flotte og gøyale båter som er kommet i elevane :) jammen er du flink Leif;) ungene hadde det veldig kjekt.

...
19.10 | 20:05

Greetings from Algers in Chico, California
What a fantastic web site! Yeah Bygdalaget!

...
19.12 | 19:17
Anlegg + Venteliste har mottatt 1
Du liker denne siden