Hva gjør Ditt Naturlige Valg?

Siste nytt! 

Pr Mai 2021 er det for det meste bare frilanser virksomheten som driftes aktivt. Det er imidlertid fortsatt aktuelt med øvrige tilbud på tjenester som coaching, kurs og foredragsvirksomhet.

 

Ta kontakt med forespørsler!


Freelance, coaching og kurs

Selskapet jobber med freelance virksomhet, og leverer artikler og materiell til blader, magasiner og nettsider.

Selskapet tilbyr også ulike coaching- og rådgivningstjenester. Det kan være gjennom 1-1 samtaler, foredrag eller kurs og er basert på metoder hentet fra NLP- og Meta-Coaching.

Fokus er på enkeltmennesker eller mindre organisasjoner og næringsliv.

Hva finner du på disse sidene?

Ditt Naturlige Valg vil fra 2018/2019 ha hovedfokus på virksomheten som dreier seg om freelancevirksomhet og forfatterskap. Tjenestetilbudet på coaching, kurs- og foredragsvirksomhet opprettholdes til en viss grad da behovet viser seg fortsatt å være stort i Hedmark og deler av Akershus.

Linkene til de forskjellige innholdssidene finner du i hovedmenyene øverst på siden. Jeg har også laget en kort presentasjon av det viktigste innholdet du finner på sidene, i oversikten nedenfor.


 

Freelancevirksomhet - Artikler, omtaler, oversettelser og dokumentasjon for organisasjoner og næringsliv. Oppdrag for private kan være manuskript, taler eller annen dokumentasjon.

Trenger du en medforfatter til en bok eller et prosjekt, ta kontakt!

Coaching - Coaching egner seg først og fremst for å kartlegge situasjon og bearbeide prosesser som gir ønsket situasjon. Samtaleterapi, løse opp i utfordringer, forbedre mental tilstand eller styrke ulike kommunikasjonsevner.

For organisasjoner/Næringsliv - Er du tilknyttet en organisasjon eller næringsliv som vil ha et innslag om bedre kommunikasjon, effektivisering av prosesser eller inspirasjon kan dette være noe for dere.

Kurs- og foredragsvirksomhet - Etabler en bedre og mer effektiv kommunikasjon, kartlegging av mennesker og adferd, effektivisere salgsprosesser, oppnå målene raskere og mer effektivt.

I dokumentarkivet vil du finne dokumenter du kan laste ned kostnadsfritt.

artikkelarkivet finner du linker til en rekke artikler jeg har skrevet. Her finner du også forfattersiden der du kan få en smakebit på to av de bokmanuskriptene som i sin tid var inne til vurdering på flere forlag.

Nettbutikken er offisielt åpnet med to produkter på plass. Det vil bli lagt ut ytterligere produkter utover høsten 2018.

Innenfor de ulike virksomhetsområdene har jeg mottatt en mengde positive, gode referanser. Du finner referansene lagt ut her.