Forretningsideen

Ditt Naturlige Valg er et selskap som driver med freelancevirksomhet samt forfatterskap og leverer materiell til magasiner, blader samt nettsider. I den forbindelse samarbeider jeg bl.a. med Sidekick Software, Malta. Jeg tar også oppdrag direkte, både fra private og organisasjoner og næringsliv.

 

Ditt naturlige Valg tilbyr også coaching på bakgrunn av metodikk innen NLP og Meta-Coaching, i beste hensikt for mennesker med ulike utfordringer i sin hverdag. Kurs- og foredragsvirksomheten baserer seg på den samme metodikken.

Ditt Naturlige Valg er tilgjengelig for privatpersoner, organisasjoner og norsk næringsliv. 

 

Ønsker du mer informasjon tar du kontakt med oss her. 

Dette er Ditt Naturlige Valg

Ditt Naturlige Valg administreres og drives fra Disenå i Sør-Odal, Hedmark. Høsten 2018 går selskapet gjennom nok en liten restrukturering. Tjenestetilbudet vil i 2018/2019 bestå av freelancevirksomhet og forfatterskap samt 1-1 coaching og muligheter for kurs- og foredragsvirksomhet.

 

Selskapet ble opprinnelig eablert som et konsulent- og rådgivningsselskap i 1998/99, frem til en omstrukturering i desember 2010. Selskapet ble deretter re-lansert i 2011 som et rent coaching- og rådgivningsselskap.

Selskapets største samarbeidspartner var Din Utvikling i Oslo og gjennom dette samarbeidet ledet vi en rekke kurs for bl.a. NAV i Hedmark og Akershus.

 

 

Selskapets logo

Bakgrunn og historie

Selskapet har sin opprinnelse fra Skedsmokorset og administreres nå fra Sør-Odal. Hovedsaklig er markedsområdet for tilbudet av tjenester i Hedmark og Oppland, men også i Akershus. Det er mulig å levere enkelte av tjenestene utenfor dette området via Skype.

Geir Michelsen, 54 år, eier og driver selskapet og er sertifisert NLP Meta-Coach i Norge. Til daglig jobber han som sikkerhetskontrollør for Nokas Aviation Security på Oslo Lufthavn, Garderrmoen.

Geir forteller...

 

I over 30 år har jeg jobbet med mennesker i mange ulike situasjoner. Etter å ha studert idrett/treningslære i Sogndal, spesielt tilpasset fotball, og deretter noen år i forsvaret begynte jeg å jobbe med salg og markedsføring. Jeg vet ganske mye om kommunikasjon og forståelse, om det å sette seg mål og planlegge veien til suksess. Dette har gitt meg mange gode erfaringer og egenskaper som er en stor fordel i min rolle som coach eller rådgiver.

I 2010 tok jeg et viktig valg. Jeg ønsket å bruke min erfaring, kunnskap og forståelse for kommunikasjon i eget arbeid. Jeg ville utforske hva som var viktig for andre mennesker. Hva kunne jeg bidra med som kunne gi  mennesker muligheten til å ta viktige og riktige valg for dem? Hva kunne få andre mennesker til å få følelsen av å lykkes?

 

Jeg tok kontakt med en av mine samarbeidspartnere innen coaching, CoachTeam AS. Gjennom Coachakademiet deltok jeg på en rekke forskjellige kurs og skoler i perioden 2011 til 2013, bl.a. sertifiserte jeg meg som ACMC Meta-Coach og NLP Master. Dette er innen Neuro-Semantic regnet som den høyeste sertifiseringen du kan ta, innen utøvende coaching.


Når det kommer til virksomheten som dreier seg om coaching og kurs bruker jeg min lange erfaring fra norsk næringsliv i mine strategier. I kombinasjon med NLP og Meta-Coaching bidrar dette til å skape de mest effektive løsningene for det mest positive, hensiktsmessige resultatet for andre menneskers egen utvikling.

Du finner masse informasjon om coaching og hva coaching innebærer på disse sidene. Selskapet er også å finne på Facebook og LinkedIn.


 

Det er alltid viktig å se utover horisonten, reflektere over inntrykkene og søke nye muligheter...

Refleksjon er alltid viktig...