Hva kan jeg tilby dere?

Jeg er tilgjengelig som coach og rådgiver for organisasjoner i ulike formater. Hvordan dette tilrettelegges finner vi ut av i en uforpliktende samtale god tid i forveien.

 

Erfaringene viser at behovet for dyktige coacher fortsatt er tilstede i vår region, Hedmark og Oppland. Behovet har vært og er fortsatt mye større enn det antall sertifiserte coacher som kan levere kvalitet på innhold.

Coaching handler om endring og utvikling, og før du tar kontakt med en coach bør du ha tatt en beslutning om at du/dere er villige til å gjøre endringer. Ved hjelp av NLP og Meta-Coachingens metoder og teknikker gjennom en rekke modeller settes utfordringene dere har i struktur. Alle begrensningene elimineres og gjennom samarbeidet ser vi bare på hvilke muligheter som eksisterer.

Så hva kan du/dere bruke en coach til?

* Personlig utvikling i 1-1 samtaler
* Workshop for avdelinger eller organisasjonen
* Analysere organisasjonen
* Jobbe med omstillingsprosesser
* Avholde foredrag, seminar og kurs basert på coaching

Jeg har laget en rekke "maler" som innspill til hva dere måtte ønske eller hva dere ser på som behov i organisasjonen. Jeg har også noen meget dyktige samarbeidspartnere som bidrar til å øke mulighetene.

Når du finner dette av interesse ønsker Jeg først og fremst et møte med deg/dere, der vi uten forpliktelser eller kostnader tar en samtale rundt hva som kan være aktuelt.

Ta kontakt for å avtale et slikt møte!