Tekstoppdrag for organisasjoner og næringsliv

Etter mer enn 30 år i næringslivet, hovedsaklig basert på salg og markedsføring, tar jeg med meg masse erfaring og kompetanse fra dette inn i min freelance virksomhet. I tillegg har jeg i en årrekke drevet eget selskap innen kurs og foredragsvirksomhet både for det offentlige og den private sektoren.

Jeg har avholdt mange presentasjoner, også ved bruk av PowerPoint, og har solid erfaring i å lage og tilrettelegge presentasjoner.

Jeg har solid erfaring med en rekke tekstoppdrag for organisasjoner og næringsliv, også der jeg tidligere har vært ansatt. Jeg har utviklet en rekke dokumenter, maler og manuskripter, som kan passe inn i enhver organisasjon og bedrift. Spesielt for deg i etableringsfasen.

Disse vil det være mulig å kjøpe i Ditt Naturlige Valg nettbutikk.

 


 

Jeg tar på meg oppdrag som freelancer eller tekstforfatter, med forbehold om hva det dreier seg om. Send meg en henvendelse så kan vi gjøre en avtale basert på deres ønsker og behov. Jeg jobber som freelancer i samarbeid med Sidekick Software i dag, og har iløpet av noen år etablert erfaring og kunnskap på enkelte spesielle områder. Du finner disse kategoriene på denne siden.

Typiske oppdrag eller muligheter jeg ser for meg kan være;

  • Oversettelse av interne dokumenter eller bruksanvisninger
  • Manuskripter til presentasjoner eller lignende
  • Nyhetsbrev eller tekst til kampanjer
  • Tilbudsbrev
  • Markedsplaner og salgsstrategier

Det er opp til dere, og en henvendelse er selvfølgelig helt uten kostnader eller forpliktelser. Ta kontakt med meg herfra.

Har dere andre ønsker som ligger mer til foredrag/coaching virksomhet anbefaler jeg dere å sjekke informasjonen på denne siden.