Skypecoaching når avstanden er en utfordring

Norge er et langstrakt land og avstander kan være en utfordring både i form av tid og kostnader. Da er det praktisk med Skype!

Jeg har allerede gode erfaringer med coaching via Skype. Skype gir muligheten for en god og effektiv coaching selv om den fysiske avstanden er stor, og det eneste vi trenger er ro og fred i omgivelsene, en datamaskin, et webcam og god lyd. Jeg vil anbefale å ha et godt headset tilgjengelig.

Erfaringene mine har også gitt meg mer kunnskap om hvordan coaching på Skype helst bør foregå. Det er viktig at vi kan se hverandre tydelig, og det er derfor viktig at vi kan sitte behagelig i trygge omgivelser. Det er også viktig at begge parter kan observere hverandre under hele samtalen. Husk, kroppens språk er hele 57 % av all vår kommunikasjon.

I tillegg er det viktig å være oppmerksom på at det som blir sagt også er viktig. Derfor er det en stor fordel med god lyd. Coachen vil stå for selve gjennomføringen og gjøre de nødvendige notater underveis. Dette vil bli sammenstilt i en rapport som sendes til deg på mail etter gjennomført coaching.

Skype coaching skjer ofte i kombinasjon med mail coaching. Dersom dette er av interesse for deg/dere, ta kontakt med meg for ytterligere informasjon, spørsmål og be om et uforpliktende tilbud.

Både Skype og mail coaching er en effektiv og rimelig løsning!