Hva står på agendaen...

April 2019

6. april - Nå nærmer det seg en av de største lanseringene i selskapets historie. Det nye forretningskonseptet vil bli lansert om ca en måned, og gjennom egne FB-sider og nye web-sider.

Vi søker nå etter 1-2 pilotkunder til dette konseptet. Ta kontakt!

26. april - Vi skal nå ha møte med de første kontaktene i Norge for pilot tester av produktene. Iløpet av denne våren er vi helt sikre på at SafetyView har flere prosjekter gående. Innen to uker lanseres SafetyView på Facebook og med web-sidene ferdig!


Oktober 2018

18. oktober - Hyggelig å se at det er flere besøkende på sidene hver dag. Facebook-sidene har også fått flere tilhengere. Jeg skal kjøre en kampanje på nettbutikken, så prisene på manuskriptene er justert og klare for salg gjennom nettbutikken.


September 2018

Redigering av web-sidene er under arbeid. Mye nytt innhold og fornyet tekst utføres. Planlagt ny lansering i midten av oktober, med bl.a. markedsføring av de nye Facebook-sidene.

10. september - mye av det nye innholdet på web-sidene på plass. Sidene om Freelance virksomheten er på plass. Sidene om coaching er redigert og fornyet. Det samme er flere av undersidene. Neste mål er å få på plass mer om kurs og konferanser, foredrag og tilrettelegge en del dokumenter for nedlasting.

11. september - Alle sertifiseringene jeg har er lagt inn med lenker.

14. september - Dokumentarkivet er opprettet på nytt. Artikkelarkivet er opprettet med lenker til en rekke artikler, samt en forsmak på to av bokmanuskriptene som i sin tid var inne til antagelse hos forlag. (Begge vil bli lagt ut for salg i nettbutikken senere.) Lenker til oppslag i mediene er lagt inn.

15. september - De "nye" Facebook sidene har oppdatert informasjon. Foreløbig oversikt over planlagte kurs og konferanser er lagt inn her på web-sidene.

18. september - I dag skrev jeg teksten og laget den siden som er et tilbud til privatpersoner på freelance og arrangement. Sjekk siden!

Med det er hele menyen og undersidene til Freelance ferdig til lansering!

27. september - I disse dager skal resten på plass, slik at planen om en re-lansering av både selskapet og web-sidene i oktober klaffer. Det er små detaljer som dokumenter, artikler og ikke minst web-butikken som skal på plass, slik at alt kan åpnes samtidig som hele konseptet.

30. september - Nettbutikken kan offisielt åpnes ved at jeg har lagt ut de to manuskriptene til barneboka "Mari Marihøne" og manuskriptet til poesiboken "Til vennskap, beundring og begjær." Planen er å legge ut flere produkter iløpet av høsten 2018. 


August 2018

Valget om å omstrukturere deler av selskapets virksomhet blir bestemt og planlagt. Det første som skal skje er å endre og redigere web-sidene, og tilrettelegge disse før en ny lansering av selskapets virksomhet videre. (Medio oktober)