Arrangørklubber

Her finner du en kort beskrivelse av klubben inkl link til klubbens hjemmeside.

- Solberg SK, er en klubb som  sammen med Åssiden de eneste arrangørklubbene som holder til på den nordlige siden av Drammenselva. De har 2 flotte kunstgressbaner som ligger ca 5-6 km vest for Drammen sentrum (Bragernes). Bandy er den andre store idretten her.


- Glassverket: En klubb som har sine anlegg på Åskollen, en bydel sør i Drammen langs Drammensfjorden (noen km sør for Strømsø). Gode tradisjoner innen Håndball.


- Konnerud: Et av Buskeruds største idrettslag, kanskje mest kjent for skigruppa og arrangør av WorldCup skisprint. Konnerud ligger oppå åskammen, og er den sørligste bydelen i Drammen (ca 6-7 km opp fra sentrum).


- Skiold: Sentrumsklubb med tilhold på Marienlyst i Drammen. Sterke tradisjoner innen Bandy og en stor klubb med mange aldersbestemte lag.


- Strømsgodset: Drammens eneste Tippeligaklubb, men er dyktige på både bredde (øvrige idrettsgrener) og innen aldersbestemte lag. Tilholdssted på Gulskogen (A-laget på Marienlyst Stadion).

 
- Åssiden: En av Drammens største bydeler - i den vestlige delen av Drammen (på nordsiden av Drammenselva). Har alet opp mange gode fotballspillere bl.a. til Godset og har stor og god breddeavdelingen.


- Nordre Sande: En relativt liten klubb i Sande i Vestfold, men lagene tilhører Buskerud Fotballkrets. Klubben driver godt og fikk FairPlayprisen i 2012. I tillegg til fotball har de Bandy, Ski og Volleyballgruppe.

Skriv en kommentar: (Klikk her)

123hjemmeside.no
Antall tegn tilbake: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

06.04 | 15:33

Hei! Er det mulig å få kjøpt seg en kopp kaffe og litt å spise på Konnerud og Åssiden, eller må man ha med seg alt?

...
06.04 | 14:00

Det skal være garderober og dusjer alle steder.

...
06.04 | 11:44

Hei er det garderober så man kan dusje og skifte på Gulskogen?

...
05.04 | 08:35

Det er kun KG i DC. Vi måtte bytteGlassverket mot Stoppen (Lier) ellers OK.

...
Du liker denne siden