Arrangørklubber

Her finner du en kort beskrivelse av klubben inkl link til klubbens hjemmeside.

Solberg SK, er en klubb som  sammen med Åssiden de eneste arrangørklubbene som holder til på den nordlige siden av Drammenselva. De har 2 flotte kunstgressbaner som ligger ca 5-6 km vest for Drammen sentrum (Bragernes). Bandy er den andre store idretten her.


Glassverket IF: En klubb som har sine anlegg på Åskollen, en bydel sør i Drammen langs Drammensfjorden (noen km sør for Strømsø). Gode tradisjoner innen Håndball.


Konnerud IL: Et av Buskeruds største idrettslag, kanskje mest kjent for skigruppa og arrangør av WorldCup skisprint. Konnerud ligger oppå åskammen, og er den sørligste bydelen i Drammen (ca 6-7 km opp fra sentrum).


Ski og Ballklubben Skiold: Sentrumsklubb med tilhold på Marienlyst i Drammen. Sterke tradisjoner innen Bandy og en stor klubb med mange aldersbestemte lag.


Strømsgodset IF: Drammens eneste Tippeligaklubb, men er dyktige på både bredde (øvrige idrettsgrener) og innen aldersbestemte lag. Tilholdssted på Gulskogen (A-laget på Marienlyst Stadion).

Drammen BallklubbDrammens BK er tilbake som arrangørsted med ny kunstgressbane som stod ferdig sommeren 2018. Drammens BK holder til på Øren, et område i skjæringspunktet mellom bydelene Åssiden og Bragernes. Øren ligger ca. 2,5 km vest for sentrum, på nordsiden av Drammenselva. 

 
Åssiden IF: En av Drammens største bydeler - i den vestlige delen av Drammen (på nordsiden av Drammenselva). Har alet opp mange gode fotballspillere bl.a. til Godset og har stor og god breddeavdelingen.


Norde Sande SK: En relativt liten klubb i Sande i Vestfold, men lagene tilhører Buskerud Fotballkrets. Klubben driver godt og fikk FairPlayprisen i 2012. I tillegg til fotball har de Bandy, Ski og Volleyballgruppe.