McDonald's

OM McDONALD'S

Norges første restaurant åpnet i Nedre Slottsgate i Oslo 18. november 1983. Siden den gang har over 50.000 nordmenn jobbet i McDonald's og vi er blitt en av Norges største restaurantkjeder, med 74 restauranter, og en årlig omsetning på over 1,9 milliarder kroner. Restaurantene strekker seg fra Kristiansand i sør til Steinkjer i nord.

I dag har vi over 2500 medarbeidere, og er en av Norges største arbeidsplasser for unge. McDonald's er også en etnisk og kulturell smeltedigel. Over 80 forskjellige kulturer er representert hos oss, noe som skaper et spennende og godt arbeidsmiljø. Vi er også en sertifisert lærlingsbedrift. I 2016 og 2017 ble vi kåret til Norges tredje beste arbeidsplass blant store bedrifter i kåringen Great Place To Work.

 

McDonald’s på Gulskogen er en av de første i Norge som er bygget for fremtiden og Mcdonalds’s på Åssiden er en av de største Drive Thru-restaurantene i Norge.

Sponsorer

KIWI Minipris: KIWI er den yngste av lavpriskjedene i Norge. Det gir KIWI en utfordrerrolle som de trives godt med og innebærer at de må tørre å gjøre ting som bidrar til å skille seg ut fra konkurrentene sine. Derfor er det mer enn bare grønnfargen som skiller KIWI fra de andre lavpriskjeder. I Drammensområdet er det mange KIWI butikker, inkludert KIWI XL på Åssiden som er verdens største KIWI butikk!


Lindum gjenvinningsstasjon: Lindum er en stor avfallsaktør i Østlandsregionen, med datterselskaper både i Hurum (Lindum Oredalen AS) og Fredrikstad (Bioressurs Østlandet AS), samt avdelinger i Son, Skien og Nes. Mest kjent i Drammensområdet er Lindum gjenvinningsstasjon i Lerpeveien sør på Åskollen.

Din overskrift

Indre Østfold Reisebyrå A/S - TRENINGSLEIR OG CUPER

Nå er det tid for å planlegge årets treningsleir og hvilke cuper laget skal delta på i 2016!
Vi kan tilby mange fantastiske steder for treningsleir i bl.a. Spania, Danmark, Tyrkia, Nederland og Sverige. Vi ordner det praktiske med transport, innkvartering, treningstider, måltider, treningskamper osv.slik at dere kan konsentrere dere om det sportslige.

Skal dere på cup har vi cuper for alle typer lag i Danmark, Spania og Italia. Du kan se et utvalg av våre cuper nederst på siden. Du kan også se vår nye cupbrosjyre ved å gå inn på www.ior.no.

Kontakt oss for tilbud.