Hver ukedag er det maling i våre lokaler

Om Fritidmalernes Forening

 

Fritidsmalernes forening (også kalt Frimal) er en maleklubb i Fyllingsdalen i Bergen. Maleklubben ble stiftet i 1977 og har omtrent 50 medlemmer. Vi arrangerer ca. fem malekurs i halvåret for medlemmer, månedlige medlemsmøter, helgeturer, jule- og sommerfest, utstillinger (Galleri Frimal), samt ukentlige malesammenkomster hver formiddag mandag til fredag og hver tirsdagskveld. Onsdag formiddag er det ikke anledning til å male med olje i lokalene våre.   


Vi holder stengt på grunn av korona, men håper på å få åpne forsiktig opp igjen med smittevernsregler så snart som mulig.


Når vi åpner opp igjen, må vi fortsette med registrering på sms til Aslaug 48297030 - på grunn av eventuell smittesporing. 


Frimal er støttet av Bergen kommune. 

Tirsdagskvelder i FRIMAL

😎 Vi koser oss sammen med lerret, pensel, papir og maling i forskjellige varianter formiddagene mandag til fredag (kl.10 - kl.14) og tirsdagskvelder (kl.18 - kl. 21). 

På grunn av allergiske reaksjoner blant medlemmer, har styret bestemt at alle onsdags formiddagene skal være fri for oljemaling.

Når verden igjen vender tilbake til normalt, og vi ikke er så redde for korona lenger, kan vi skrive som vi pleide: ( Kaffe, te og noe å bite i, er hyggelig. Vi holder drikke, men du kan godt ta med litt å tygge i om du har lyst og så dele med oss andre.)

Velkommen.🤩