Velkomen til Gloppen Hundeklubb !

Sjå tekst lenger nede

Kurs i kvardagslydighet

Kurs i kvardagslydighet med Geir Vie startar opp  27.mai. Kurset går over 5 onsdagskveldar  kl 19 på grusbana på Fjordhestgarden. Passar for hundar i alle aldre med fokus på grunnferdighetar hos både hund og eigar. Treninga vert individuelt tilpassa og det blir brukt positive metodar som gjev effektiv trening og varige resultat. Det skal i tillegg være gøy for hund og eigar.

Geir er utdanna NKK-instruktør og har lang erfaring med trening av eigne hundar. Vi får alltid positive tilbakemeldingar på kursa hans.

Pris 1500,- (1200 for medlem Gloppen Hundeklubb) Teori første kvelden, 27.5 kl 19.00 på Fjordhestgarden. Siste kursdag (24/6) vert det vetrinærkveld på dyreklinikken (forelesning om vaksinering, flåttbehandling, foring, HD-røntgen osv.


Bindande påmelding   sandane@dyreklinikk.no snarast.

Gratulerer til Regionsmester NKK Nordvestlandet x 2; Kristin Bjørkelo.

Vi gratulerer Kristin Bjørkelo og Aridgeocrats Jublende Julia med Regionsmester NKK Nordvestlandet- tittel både i Lydighet kl 1 og Agility kl 2 på NKK Ålesund. Fantastisk bra resultat. Trening gjev resultat!

Treningar våren 2015

No har vi flytta treningene ned igjen til Sandane. Vi håpar vi snart skal kunne disponere nytt treningsområde, men enn så lenge er vi på Øyrane kvar onsdag frå kl 19.00. Minner om nybegynner-fokus første onsdagen i månaden. Då ynskjer vi som har vore med ei stund å sette av den første halvtimen for å hjelpe nye medlemmer i gang. Men nye medlemmer er sjølvsagt særs velkomne alle onsdagar

Onsdag 15.4 LP/ Rally-LP
Onsdag 22.4 Agility
Onsdag 29.4 LP/ Rally-LP
Onsdag 6.mai Agility
Onsdag 13. Mai LP/ Rally-LP
Onsdag 20. Mai Agility
Onsdag 27.mai LP-Rally-LP
Onsdag 3.juni Agility
Onsdag 10.juni LP/Rally-LP
Onsdag 17.juni Agility
Onsdag 24.juni LP/Rally-LP
Sommerferie

Send gjerne inn bilete

Send gjerne inn bilete av hunden din. Heidi.h.flatjord@staminagroup.no

Klubbmesterskap AG 1. nov.2014

Blide og fornøyde deltakera på klubbmesterskap.( Var ikkje lett å finne bilde der alle såg litt lik seg ut he he ) Tusen takk til Marianne Tønseth og Sandane Dyreklinikk for kjempeflotte premier. (for resultater sjå under kurs og aktiviteter)

Vi har inngått avtale med Sandane Dyreklinikk om medlemsrabatt (10% ) på kjøp av utstyr. Dessutan er det NKK-rabatt på Eukanuba fôr. 
Du får stemplingskort på Dyreklinikken.
***
  
                  Til alle som tippar :
             Org.nr vårt er : 997 950 585       
     vi tek imot grasrotandelen med stor takk :-)