Velkomen til Gloppen Hundeklubb !

Resultatlister oppdatert


Gratulerer til Kristin Bjørkelo og Pippi som Regionsmester NKK Nordvestlandet

Nok ein gang har Kristin Bjørkelo oppnådd regionsmester-tittel i NKK Nordvestlandet. Denne gangen var det med Sindregardens Pippi-Lotta i Rally-lydighet klasse 3 på Eid 9. august 2015. Kristin har no oppnådd regionsmester-tittel både i Lydighet, Agility (med Julia) og Rally-lydighet. Vi er imponerte!

Gratulerer!

Treningar haust 2015

No har vi flytta treningane til grasbana på Søreide ved Høgskulen, kvar onsdag kl 19.30. Første ordinære trening er 19. august. Fordeling mellom lydighetstrening og agilitytrening må vi komme tilbake til mtp utstyr. Vi har fått tak i ei ei lita bod som skal settast opp på dugnad, for oppbevaring av utstyr.


Minner om nybegynner-fokus første onsdagen i månaden. Då ynskjer vi som har vore med ei stund å sette av den første halvtimen for å hjelpe nye medlemmer i gang. Men nye medlemmer er sjølvsagt særs velkomne alle onsdagarKurs

Kurs i kvardagslydighet med Geir Vie.


Dei siste onsdagskveldane no i mai og juni har 7 unge, lovande hundar med sine eigarar delteke på kurs med Geir Vie. Fokuset har vore grunnleggande øvelsar og treningsglede både for hund og eigar. Samtlege hundar (og eigarar) synte stor framgang. Takk til Geir for nok eit bra kurs.

Sjå biletserie under Kurs-fana.

Gratulerer til Regionsmester NKK Nordvestlandet x 2; Kristin Bjørkelo.

Vi gratulerer Kristin Bjørkelo og Aridgeocrats Jublende Julia med Regionsmester NKK Nordvestlandet- tittel både i Lydighet kl 1 og Agility kl 2 på NKK Ålesund. Fantastisk bra resultat. Trening gjev resultat!

Send gjerne inn bilete

Send gjerne inn bilete av hunden din. Heidi.h.flatjord@staminagroup.no

Klubbmesterskap AG 1. nov.2014

Blide og fornøyde deltakera på klubbmesterskap.( Var ikkje lett å finne bilde der alle såg litt lik seg ut he he ) Tusen takk til Marianne Tønseth og Sandane Dyreklinikk for kjempeflotte premier. (for resultater sjå under kurs og aktiviteter)

Vi har inngått avtale med Sandane Dyreklinikk om medlemsrabatt (10% ) på kjøp av utstyr. Dessutan er det NKK-rabatt på Eukanuba fôr. 
Du får stemplingskort på Dyreklinikken.
***
  
                  Til alle som tippar :
             Org.nr vårt er : 997 950 585       
     vi tek imot grasrotandelen med stor takk :-)