Hausten er ei fin tid for turar med våre firbeinte venner. Her frå Kleivafjellet i Jølster. Send gjerne inn dine bilder!

Medlemskveld og Julebord

Onsdag 25.november vert det Medlemskveld på Sandane Dyreklinikk kl 19.00. Tema; "Julens farer- aktuelle forgiftninger i julehøgtida". Dette er eit tema som alle bør få med seg!

Etterpå går vi til Mona Lisa for juletallerken. Medlemskvelden er open for alle men vi må nesten ha påmelding til Mona Lisa. Send påmelding til marianne@canis.no

Vi håpar å sjå så mange som muleg denne kvelden til koseleg hundeprat!

Treningar haust 2015

Det er blitt haust og for mørkt å trene på Søreide. Derfor vert treningane heretter på Fjordhestgarden kl 19.30, onsdagar som før.

Fordeling lydighet og agility: OBS Endra etter ynskje frå medlemmer

11. november Lydighet/ Rally-LP

18. november Agility

25. november Medlemskveld og Julebord

2. desember Agility

9. desember Lydighet/ rally-LP

16. desember Agility

 

Minner om nybegynner-fokus første onsdagen i månaden. Då ynskjer vi som har vore med ei stund å sette av den første halvtimen for å hjelpe nye medlemmer i gang. Men nye medlemmer er sjølvsagt særs velkomne alle onsdagarSmiler

 
 

Resultatlister oppdatert

Gratulerer til Kristin Bjørkelo og Pippi som Regionsmester NKK Nordvestlandet

Nok ein gang har Kristin Bjørkelo oppnådd regionsmester-tittel i NKK Nordvestlandet. Denne gangen var det med Sindregardens Pippi-Lotta i Rally-lydighet klasse 3 på Eid 9. august 2015. Kristin har no oppnådd regionsmester-tittel både i Lydighet, Agility (med Julia) og Rally-lydighet. Vi er imponerte!

Gratulerer!

Kurs

Kurs i kvardagslydighet med Geir Vie.

 

Dei siste onsdagskveldane no i mai og juni har 7 unge, lovande hundar med sine eigarar delteke på kurs med Geir Vie. Fokuset har vore grunnleggande øvelsar og treningsglede både for hund og eigar. Samtlege hundar (og eigararVinker) synte stor framgang. Takk til Geir for nok eit bra kurs.

Sjå biletserie under Kurs-fana.

Gratulerer til Regionsmester NKK Nordvestlandet x 2; Kristin Bjørkelo.

Vi gratulerer Kristin Bjørkelo og Aridgeocrats Jublende Julia med Regionsmester NKK Nordvestlandet- tittel både i Lydighet kl 1 og Agility kl 2 på NKK Ålesund. Fantastisk bra resultat. Trening gjev resultat!

Klubbmesterskap AG 1. nov.2014

Blide og fornøyde deltakera på klubbmesterskap.( Var ikkje lett å finne bilde der alle såg litt lik seg ut he he ) Tusen takk til Marianne Tønseth og Sandane Dyreklinikk for kjempeflotte premier. (for resultater sjå under kurs og aktiviteter)

Vi har inngått avtale med Sandane Dyreklinikk om medlemsrabatt (10% ) på kjøp av utstyr. Dessutan er det NKK-rabatt på Eukanuba fôr. 
Du får stemplingskort på Dyreklinikken.
***
  
                  Til alle som tippar :
             Org.nr vårt er : 997 950 585       
     vi tek imot grasrotandelen med stor takk :-)