Nytt kurs i kvardagslydighet

Kvardagslydighetskurs med Geir Vie.

Vi har igjen gleden av å invitere til kvardagslydighetskurs med Geir Vie. Geir har i ei årrekkje gjennomført desse kursa for Gloppen Hundeklubb med særs gode tilbakemeldingar. Med sine 40 år som hundetrener, bakgrunn frå Forsvarets Hundeskole og som tidlegare NKK-instruktør har Geir brei kunnskap og erfaring.

Kurset går over 5 veker på Fjordhestgarden. Oppstart 10. mai med teori og så 4 tirsdagar med trening under gode treningsforhold på Fjordhestgarden. Det er ein fordel å fordele kurskveldar over litt tid, slik at ein kan porsjonere kunnskapen meir og ein kan få øve litt heime i mellom treningane. Det vert lettare både for hund og ikkje minst eigar Vinker

Pris 1500,-

Påmelding til marianne@canis.no

Begrensa tal plassar, førstemann til mølla.

Ny Norsk Utstillingschampion!

Vi gratulerer Marit Stette Alme med endå ein Norsk Utstillingschampion og det frå eige oppdrett! Fantastisk!

Letohallen 27/3-16.

Dommer Per Iversen kom med denne strålande kritikken:

 

Parwheat Bella’s kritikk: Impon. 2 år gml tispe m / herlig utstråling og spes. flotte bev. Velpres og velvist. Mgt bra prop. Velformet hode. Utm. uttrykk og bra ører. Harm. hals og sterk rygg. Bal. vinkling. Velpres. pels. EXC, CK, CERT, BIR og dermed NUCH. 

Treningar vår 2016

Treningane våre er no flytta til Søreide. Det er framleis onsdagar, no kl 19.00. Når fotballsesongen er i gang må vi kanskje utsette dette til 19.30. Sidan vi har ei stor grasmatte til disposisjon kjem vi ikkje til å dele inn i LP og Agility kveldar. Vi trur det er plass nok til å gjere begge deler. Marianne kjem tilbake med opplegg for litt meir strukturerte treningar.

Første onsdagen i månaden ynskjer vi å ha nybegynnerfokus. Då kan vi som har vore med ei stund, sette av første halvtimen til å hjelpe dei som er nye, til å komme i gang med treninga. Men nye medlemmer er sjølvsagt velkomne uansett.

 

Resultatliste for 2016

Vi er klar for å ta imot mange meldingar om flotte resultat også i 2016. Har du vore på utstilling, konkurrert i lydighet, rally-LP, Agility, spor eller jakt kan du melde det inn til heidi.flatjord@staminagroup.no

 

Årsmøte 2015

Årsmøte i Gloppen Hundeklubb 24. februar på Fjorshestgarden. Sjå referat eiga fane.

 

Vi har inngått avtale med Sandane Dyreklinikk om medlemsrabatt (10%) på kjøp av utstyr. Dessutan er det NKK rabatt på Eucanuba-for. Du får stemplingskort på Dyreklinikken.