Hvorfor jeg maler?

Vårsprett. detalj

Jeg maler det jeg liker.

Jeg maler fordi jeg har et behov for å uttrykke meg og fordi jeg ønsker å skape noe vakkert. Å lage et bilde er utfordring og problemløsning. Farger, former, linjer, komposisjon som skal settes sammen til en helhet som skal uttrykke en følelse, en stemning eller bli noe som er vakkert eller spennende.
Bildene kan være figurative eller abstrakte.
Jeg blir inspirert av linjer, farger, følelser og det som omgir meg. Et tema som går igjen i mine bilder er landskapet. Det som omgir oss og det vi beveger oss i, nærmiljøet, menneskene, været. Det synlige landskapet ute , såvel som det indre.
Jeg synes at jeg hele tiden er i en prosess og at det stadig er noe nytt å lære.

      Jeg har alltid tegnet og vært interessert i kunst og har undervist i kunst og håndverk i en årrekke, men nå er jeg pensjonert etter å ha jobbet som lærer og rådgiver ved Skogn barne- og ungdomsskole. I tillegg til lærerskolen har jeg tilleggsutdanning i forming, kunsthistorie samt rådgiving og sosialpedagogisk arbeid.
Jeg har også deltatt på en mengde kurs,  sommerkurs på Ærø Kunsthøjskole,  Midtnordisk kunstfestival, og mange, mange andre.
Ellers har jeg  har deltatt på en rekke utstillinger og har arbeidd arbeidet aktivt i Norske Kunstforeninger og i maleklubben Tuben på Levanger.
For tiden er jeg medlem av Frosta kunstgruppe som har Nirmal Singh Dhunsi som veileder. Har eget atelier og galleri hjemme som jeg kaller Atelier Garasjen.

Skriv en kommentar: (Klikk her)

123hjemmeside.no
Antall tegn tilbake: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

25.06 | 22:50

He Greta. Kjekt å se denne hjemmesiden.

...
25.06 | 17:56

Jeg likte veldig godt med dine timer i keramikk :) Kreativitet har blitt livet mitt etter jeg ble syk <3 Klem

...
28.10 | 10:50

Så fin side du har, Greta! koste meg!! Jeg har lånt noen bilder og lagt dem på bloggen min, i forbindelse med oppgaven min, jeg fortalte deg om. takk for lånet.

...
07.09 | 13:06

Tusen takk for opplysningene.
Vennlig hilsen May Tove

...
Du liker denne siden
Hei!
Prøv å lage din egen hjemmeside som jeg.
Det er enkelt, og du kan prøve det helt gratis.
ANNONSE