Keramikk

Figurativ skulptur med utgangspunkt i krokitegning der vi skulle uttrykke følelser som glede, sorg, sinne , fortvilese, kjærlighet, frihet..-.... Å overføre figuren til et formbart materiale vil gi deg en ny erfaring og andre innfallsvinkler.

Figurativ skulptur med utgangspunkt i en krokitegning der to og to skulle sitte sammen og ha en forbindelse til hverandre. Etterpå laget vi tegninga i blåleire med litt chamotte. Terracottafarget og råbrent.

Her er utgangspunktet en krokitegning der to og to skulle sitte sammen og ha en forbindelse til hverandre. Etterpå laget vi tegninga i blåleire med litt chamotte. Terracottafarget og råbrent.

Her er utgangspunktet en krokitegning der to og to skulle sitte sammen og ha en forbindelse til hverandre. Etterpå laget vi tegninga i blåleire med litt chammotte. Terracottafarget og råbrent.

Samme oppgave med kroki overført til leire. Her er det like viktig å se på mellomrommene og lys og skygge. Råbrent blåleire.

Relieff laget av svart chamotteleire.

Hode med uttrykk. ?Proposjoner i hodet.

Sikkert mange elever som kjenner igjen denne her. "Orientalsk lampe med dekor." Her får vi bruk for mange ulike teknikker. Kjevling,oppbygging med pølser,melking, uthuling,sammenføyninger med slikker mm. Blåleire, terracottafarget med mangan

Da vi renoverte skolen tok jeg hjem litt av keramikken jeg har laget opp igjennom tida. Dessverre så har det skjedd noen uhell og enkelte figurer har mistet en bit av en arm eller fot. Synd, men uunngåelig når 100vis av ungdomsskoleelever har handtert gjenstandene.Det meste her er oppgaver jeg har laget for å bruke i undervisning til mine elever gjennom 40 år. Den plastiske og formbare leira er fenomenal å arbeide med og noe helt annet enn å tegne en gjenstand. Dessverre så er elevgruppene i dag så store og tida så knapp at det er vanskelig å gjøre det samme. Men jeg har hatt mange rike og trivelige stunder sammen med elever på keramikkrommet. 

Skriv en kommentar: (Klikk her)

123hjemmeside.no
Antall tegn tilbake: 160
OK Sender...

Jaana Kotka | Svar 25.06.2021 17.56

Jeg likte veldig godt med dine timer i keramikk :) Kreativitet har blitt livet mitt etter jeg ble syk <3 Klem

Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

25.06 | 22:50

He Greta. Kjekt å se denne hjemmesiden.

...
25.06 | 17:56

Jeg likte veldig godt med dine timer i keramikk :) Kreativitet har blitt livet mitt etter jeg ble syk <3 Klem

...
28.10 | 10:50

Så fin side du har, Greta! koste meg!! Jeg har lånt noen bilder og lagt dem på bloggen min, i forbindelse med oppgaven min, jeg fortalte deg om. takk for lånet.

...
07.09 | 13:06

Tusen takk for opplysningene.
Vennlig hilsen May Tove

...
Du liker denne siden
Hei!
Prøv å lage din egen hjemmeside som jeg.
Det er enkelt, og du kan prøve det helt gratis.
ANNONSE