Gjestebok
Takk for at du besøker hjemmesiden min. Skriv en hilsen i gjesteboken ved å klikke på den blå knappen. Husk at alle andre også kan lese hilsnen din, så ikke bli for personlig. Da kan du kanskje heller skrive en mail. Du kan også sette inn et bilde ved hilsenen.

Flytt/plasser snakkeboblen på bildet med musen

Skriv teksten til snakkeboblen

Shape:
 
Skrevet av Kristin, 30. jul, 2008
Hei Heidi!

Vi håper du har det bra. Vi har alle lest Troll-posten, Viggo seinest i går.

Her kommer det en liten feriehilsen fra oss i Horten. Vi har vært ei drøy uke i Bukta og nå er vi hjemme. Viggo har ei drøy uke igjen av ferien.

I dag har det vært "kjølig" - heldigvis. Nå kl. 21 er det bare 21 grader. I går var det 25. Har skjønt at vi ligger ca 50 grader "over" dere. Siden sola er på tur tilbake vil det vel bli litt varmere hos dere etterhvert..?

Da vi reiste fra Bukta var badetemperaturen ca 18-19 grader deilig. Vi skulle gjerne blitt der noen dager til, men Kristin skulle på kontroll. Babyen er klar med hodet ned og rumpa opp, litt tidlig synes Viggo. Det er jo egentlig 9 uker igjen.

Martin stortrives med ferie. I dag har han og ordnet med ved på Løke sammen med en kompis og pappa. Han lurer på hva slags mat dere spiser. Hva er favoritten din? I tillegg lurer han på om hvor mange pingviner du hittil har sett.

Hilsen Martin, Viggo og Kristin


E-post:
Skrevet av Wenche, 1. jul, 2008
Heisann.

Ser du trimmer for harde livet, og det har ikke blitt bare litt heller. Kjempe bra.

Ellers så er jeg stolt av at du vil være så lenge borte jeg da. Her hjemme er det nå blitt sol igjen og det er spådd ganske varmt denne uken, synd man skal jobbe...

Ha en trivelig dag videre, så snakkes vi.

Klem Wenche


E-post:
Skrevet av Vera, 28. jun, 2008
Hei! Har du ikke fått solgt de genserne ennå? Jeg venter på rapport fra vintersolverv. Nå går det mot lysere tider. :) Drar på sommerferie i morgen.

Klem fra tante Vera


Skrevet av Elin, 23. jun, 2008
Hei Heidi!
håper du har en fin "midtsommerkveld" eller kanskje det er midtvinterkveld hos deg?
Ble ingen tur til middelhavet :-( men fint å være her også! Bare sola og varmen kommer tilbake!
Vi prates! Klem


E-post:
Skrevet av Ronald Kjærsund, 6. jun, 2008
Hei.
Hvem kunne tro at du skulle bli slik en tøffing.
Klem Ronald


E-post:
Skrevet av Elin, 6. jun, 2008
Hei der i kulda!
Her er det full sommer, solbrent og fin;-)
HAr langfri i helga, og den skal tilbringes på stranda. Vaske og rydde får jeg gjøre nåe regnet kommer. håper alt er bra med deg!
Klem Elin


E-post:
Skrevet av Vera, 26. mai, 2008
En liten hilsen fra Rauland. Jeg opplever den andre våren her. Snøen er iferd med å gå og bjerkene har museører. Vi har fint vær og oppholdet her er fint, men slitsomt.
Leser siden din av og til. Nå venter jeg spent på 17.maibildene.
Ha det godt!


E-post:
Skrevet av Mari, 19. mai, 2008
Takk for hyggelig mld på 17 mai. Her på Vear klarte ikke en Telemarksbunad å holde kulden ute en gang. Ellers er det full fart. Jeg og 3 unger reiser snart til Kypros, det ser jeg frem til. Har jeg forresten sagt at jeg har byttet bil? Kjører Vovo V70 nå. Dronning på veien. Ha det godt så lenge. Klem Mari


Skrevet av Vivan, 17. mai, 2008
Hei Heidi! Gratulerer med 17. mai. Håper dere har hatt en fin dag. Nå hadde det skjedd mye på hjemmesiden din siden sist jeg var innom, det er spennende å lese og se! Klem fra kusine Vivan.


E-post:
Skrevet av Synnøve, 17. mai, 2008
Hei Heidi
Tusen takk for hilsen.Gratulererså mye med dagen til deg også.Håper dere fikk en fin 17 feiring...tross -37.Her har det ikke vært no særlig fint vær,regn og sludd +2.Skikkelig grøssent.
Ha en fortsatt fin dag og kveld....kose dere masse :-)Klem fra Synnøve


E-post:
Skrevet av Kristin, 17. mai, 2008
Gratulerer med dagen:-)!! Vi håper at du har ei fin feiring sammen med resten av gjengen der nede. Her er skoletoget ferdig og vi har fått varmen igjen. Nå er resten av gjengen på Borrehaugene for å leke.... Jeg er selvutnevnt kokk:) Temperaturen har steget fra 4 til 7 grader og det er oppholdsvær med utsikter for sol etterhvert. Skal hilse fra mamma, pappa, Viggo og Martin. 17.mai-klem fra Kristin


Skrevet av Mamma, 17. mai, 2008
Gratulerer med dagen! Det er småregni Tønsberg i dag , men vi skal da ut i byen og til Stokke. Jeg har såvidt begynt å ikle meg 17.maistasen, men den er fryyyktelig trang i år. Må få tak i noen tørrere klesskap - -. Vi blir 6 stk. som skal spise lunsj her i dag.
Ha en fin 17.maifeiring, alle sammen.
Klem fra Mamma
Pappa hilser


Skrevet av Elin, 16. mai, 2008
Gratulerer med dagen i morgen til alle dere "down under". Om det er noen trøst,er det ikke meldt så fint vær at det gjør noe her heller, men bunaden er i farta!
Ha ei fin feiring! Klem Elin


E-post:
Skrevet av Terje Pettersen, 15. mai, 2008
Hei på deg, Heidi.
Først av alt, tusen takk for gaven du var med på til min 50 års-dag. Det var utrolig hyggelig! Og takk for koselig sms du sendte meg for litt siden.
ja, nå er jeg ferdig ute på øya, og sitter nå og forbereder meg til den nye jobben. Begynner hos Autosenteret Fjeldstad til mandag 19. mai. Gleder meg til å sette igang. Det blir en helt ny hverdag, og jeg ser frem til å bli kjent med absolutt alt ved den nye jobben. Men jeg savner gutta og de ansatte på kjøkkenet der ute allerede. Jeg var ferdig igår onsdag kl 1225 og et par timer senere ringte Øyvind og åpnet med å si; jeg savner deg jeg, og det satte jeg pris på.
Hvordan går det i "is-ødet" da? Du er jammen tøff som skal være der så lenge. Det er ikke mange som hadde orket, tror jeg. Men så er du jo i mine øyne utrolig tøff. Håper du får hverdagene til å være betydningsfulle og viktige. Vi er jo alle på en slags reise, vet du.
Ta fortsatt vare på deg selv, og lev vel.
Klem og gode tanker fra Terje:-)


E-post:
Skrevet av synnøve, 7. mai, 2008
Hei i natten.
Har sittet og sett på bilder...artig :-)
Du har jammen fått en del bilder her nå,bra jobba :-)
Har ikke fått surra meg til å ordne hjemmesia mi enda,men tar et tak bare jeg blir ferdig på kurset.(en uke igjen)
Ha det riktig bra..vi snakkes.klem


E-post:
Hei!
Prøv å lage din egen hjemmeside som jeg.
Det er enkelt, og du kan prøve det helt gratis.
ANNONSE