Gjestebok
Takk for at du besøker hjemmesiden min. Skriv en hilsen i gjesteboken ved å klikke på den blå knappen. Husk at alle andre også kan lese hilsnen din, så ikke bli for personlig. Da kan du kanskje heller skrive en mail. Du kan også sette inn et bilde ved hilsenen.

Flytt/plasser snakkeboblen på bildet med musen

Skriv teksten til snakkeboblen

Shape:
 
Skrevet av Ronald Kjærsund, 25. nov, 2007
Hei igjen.
Det er kjempemorro at du deler litt av dine opplevelser med oss. Flink til å skrive er du også.
MvH
Ronald


E-post:
Skrevet av Mamma , 24. nov, 2007
Hei Hei! Takk for kortet. Ikke ofte å få kort fra Sør Afrika, nei. Har lest om nedreisen og ankomsten til Troll. Å,hjelpe meg!, sier nå jeg. Lykke til, håper du kommer til å trives. Hilsen Mamma (og Pappa)


E-post:
Skrevet av Bjørg-Marit Rui, 22. nov, 2007

Hallo Heidi!
Takk for kortet! Hyggelig du tok deg tid å skrive fra CT.
Ja,ja det blir noen utfordringer kan det synes som...! Du får slå floke når du sitter der på ute..d i 40 graders kulde.. og leser Se og Hør..Brr.
Lykke til med alle utfordringer inne og ute i året som kommer.
Hils Atle og ellers Alle for meg ukjente.
Klem fra Bjørg


E-post:
Skrevet av Vidar, 19. nov, 2007
Hei Heidi !
Takk for reisebrev. Ser at det er litt og ta tak i. Det hører vel med, når det er masse folk og begrenset med plass.Jeg gleder meg til og få høre fra dere gjennom året. Ønsker dere lykke til. Hils Atle, og Johan Hustadnes, om han er der enda.


E-post:
Skrevet av Ronald Kjærsund, 18. nov, 2007
Hei.
Godt å se at du har kommet fram. Kan bare forestille meg hvordan det er å komme fram, for så og bli der et helt år. Kanskje er det bra at dere har nok å henge fingrene i den første tiden.
EllerS får du drite i dassen og glede deg over at du er et priviligert menneske. Gleder meg til å følge deg videre gjennom sesongen. Ta godt vare på Atle og hils.
En varm klem - Ronald


E-post:
Skrevet av Elin, 18. nov, 2007
Hei Heidi! Godt å høre at du er kommet vel fram, selvom ikke fasilitetene er de helt store:-) Blir spennende å følge året ditt der nede, synd det ikke går an å besøke deg. Du får nok vaska og ordna i kroker og kriker så dere får det trivelig, gleder meg til å se litt bilder ettterhvert. Her har tåka liggi tjukk i hele helga, men gikk øya rundt med en av gutta før jeg dro hjem i dag. Hadde ferskt kjøtt og suppe til middag, og 30 kg kjøtt 25 liter suppe forsvant, dermed ble det tur istedenfor middag på meg.Og det var vel kanskje bra, iallefall for kroppen så tidlig en søndag.
Ha det godt til neste hilsen! klem Elin


E-post:
Skrevet av Nils Jan, 18. nov, 2007
Hei Heidi.
Hyggelig å høre fra deg. Vi har det bare bra begge to. Skal hilse fra Terje og Ingunn. Hun er reist hjem til Perth igjen. Turen gikk fint. Terje var hjemmom en tur på lørdag. Skulle på fest på Nøtterøy.Marit og jeg var en svipptur i Kragerø lørdag formiddag for å se etter campingvogna vår.
Der var det fint solskinn og ca 3-4 grader varmt.
Når vi kom hjem til Vestfold igjen var det tåke og rått kaldt vær. Da er det deilig å kunne være innendørs og fyre i ovnen. Ha en fin tid i isødet og pass på helsa.
Mange hilsener fra tante Marit og onkel Nils Jan.


E-post:
Skrevet av Elin på Jan Mayen, 18. nov, 2007
Hallo Heidi.
Vel framme hører jeg, lykke til med den store utfordringen! Her på øya har vi i dag siste soldagen og er akkurat ferdig med vinterens første store storm, vi hadde vindkast på nesten 90 knop - og det er ganske heftig det da! Alle julebestillingene er i boks og vi venter juleflyet 5. des. Vidar hilser.
Klem fra Elin.


E-post:
Hjemmeside: http://www.jan-mayen.no
Skrevet av Reidun og Richard, 18. nov, 2007
Hei på deg Heidi
Fint at du er på plass. Vi håper at du får orden på tingene etter hvert. Kalt med den doen du... br. Du blir en skikkelig reser på kjøretøy skjønner vi!Morsomt. Vi stikker innom av og til og følger med. Vi skal besøke Henrik i dag :-)
Ha det flott:-) hilsen Reidun og Richard


E-post:
Skrevet av Kristin og Viggo, 18. nov, 2007
Hei Heidi!

Godt å høre at du har kommet vel fram. Vi har akkurat kommet hjem fra Oslo. Koselig å lese hilsen fra deg nå midt på natta. Vi må innrømme at vi frøs litt bare på tanken om hyttedo ute... Buktadoen er kanskje luksus i forhold?

Kristin og Viggo


E-post:
Skrevet av Vivan, 17. nov, 2007
Hei Heidi! :)

Så artig å høre fra deg, selv om erfaringene dine så langt jo var litt både og. Håper dere får svingt dere og fått det litt i orden etterhvert.

Her i Trøndelag er det regnvær oppå snø, noe som alltid er noe klin. Vi har det ellers rimelig greit. :)


E-post:
Hjemmeside: www.vivan.no
Skrevet av Vera, 17. nov, 2007
Hei Heidi!
Godt at du kom vel fram. Der er fint å lese om hvordan du har det. Ingen dum ide å lage hjemmeside, så slipper du å sende mail til hver og en. Skal nok innom her med gjevne mellomrom. Lykke til med jobben, og ha det godt.

Klem fra Vera


E-post:
Skrevet av Simen, 17. nov, 2007
Fine sider Heidi! Funker jo bra. Artig å lese om hvordan det går der nede (Rune videresendte mailen til meg). Hilsen Simen


E-post:
Hjemmeside: www.simenro.net
Skrevet av Rune, 17. nov, 2007
Hei igjen!
Her er det lørdag 17. nov 07 og klokken er 2230.
Hyggelig å høre fra deg, .. og at turen nedover har gått bra. Antar overgangen ble stor. Tror i grunnen vi her hjemme har problemer med helt å forestiller oss hvordan det er å bo der nede. Jeg er vel ikke direkte overrasket over at ikke alt er 100%. Med mange ulike mennesker, fra ulike nasjoner, og med uliek kulturer blir det vel ofte slik...
Selv sitter vi her nå i sofaen med et glass rødvin.... Været i NL er bra for tiden, men kjenner at det blir kaldere.
Hyggelig at du tar deg tid til å legge inn noen ord i ledige stunder.
Skal hilse fra Simen her. Rune


E-post:
Skrevet av Heidi, 17. nov, 2007
Hei. Her er det lov å skrive en liten hilsen :-)


Hei!
Prøv å lage din egen hjemmeside som jeg.
Det er enkelt, og du kan prøve det helt gratis.
ANNONSE