Gjesteboka

Takk for at du besøker hjemmesiden. Skriv en hilsen i gjesteboken ved å klikke på den blå knappen. Du kan også sette inn et bilde ved hilsenen.

Nettside 31. jan, 2019

Dagny

Takk for inspirasjonen.

Nettside 12. apr, 2015

Bodil

Takk for et hyggelig møte på alt.messe i Sandes. Veldig kjekt med så mange bekreftelser. Life is good!

26. nov, 2014

Marianne Høglien

Hei Trond! Dette er en hilsen og en takk for et nydelig møte på Alt.messa på Lillestrøm 21.11.14 - hvor jeg igjen fant deg og fikk ny opplevelse - og masse nyttig informasjon til veien vidre. Ha det strålende. Du er så bra!!

Nettside 18. feb, 2013

smykkesalg engros

Nice site

Nettside 19. sep, 2012

Kristina S Edbakk & Jim Flatjord

Hei på deg Trond :0)

Ja da lurte jeg nu bare på om du kunne tenke deg å komme og ha stand hos oss på vår alternativmesse i Narvik fra 25-27 januar?
Vi har så utrolig lyst til at du skal komme til oss og håper at du får mulighet :0)

Varm
klem fra oss

Nettside 16. aug, 2012

Tove Gjerald

Hei Trond :-) jeg lurer på om vi kan bestille deg til en dag med aurabilder etc til høsten,sånn september/oktober om du har tid og mulighet... Vi er en gjeng med damer som møtes regelmessig,der det som blir kalt det overnaturlige,er i fokus... Vi har nok
tatt bilder hos deg nesten alle av oss,vi vil så gjerne vite og lære mere om dette.. Håper du kan finne litt tid til oss :-)

Nettside 7. jan, 2012

Kristina S Edbakk

Hei Trond :0) Godt nyttår
Lurte på om du kunne tenke deg å komme
på messen vår i Narvik å ha stand?Det er fra 10-12 februar.Riggedagen er på fredag og så har vi åpent lørdag og søndag.

Varm klem

3. okt, 2011

Anita Stokkeland

Hei Trond! Traff deg på alternativmessa i Kristiansand, og det var et så positivt møte att jeg bare må få takke! Du fikk virkelig satt igang tankene her!! Vi sees nok "plutselig" igjen, tenker jeg!! Dette var virkelig udelt positivt! (Hold på dialekta di du, dem skjønner det dem vil skjønne! ;))

Nettside 12. sep, 2011

Tom Arild Waagbø

Hei Trond. Fint å treffe deg på alternativmessa i Fredrikstad. Jeg ble veldig fornøyd både med auralesningen du gjorde og den veiledningen jeg fikk, samt foredraget ditt. Tusen takk! Er nok ikke tilfeldig at jeg har de samme fargene på nettsiden min, som i auraen min! Veldig fasinerende :)

Nettside 7. sep, 2011

Hege

Hei. Nå har jeg tittet på hjemmesiden din fordi jeg er så heldig å få et kurs med deg hos Althea jentene i oktober. For en fantastisk positiv side. Optimisme er så viktig:) Keep up the good work!

25. nov, 2010

Irén Renate Silkoset

Hei Trond!
Takk for sist, det var hyggelig å bli kjent med deg!
Uææææ; "Stålhånda" fra Odal'n skal gyve løs på de første aktiventene til uka så dette blir spennende.
Det er flere i min omgangskrets som har lyst til å lære mer om Aura så jeg håper vi kan finne en dato til det på nyåret. Kontakter deg igjen senere.

Stor klem til deg :0)

24. nov, 2010

Torleif Hall

Hei igjen Trond.
Takk for sist og takk for en fantastisk uke på Axelsons Body Work School i oslo samt auafoto.Jeg er på Axelsons igjen til helgen så jeg får ikke anledning til å møte deg på alternativmessa i molde
så vi får arangere et treff
senere men lykke til.
Torleif Hall

Nettside 21. nov, 2010

Lizzy Drolsum

KJEMPEFIN hjemmeside du har forresten!Knæsjt med nydelig musikk og greier!Stor klem!

Nettside 21. nov, 2010

Lizzy Drolsum

Dette er vel tredje gangen vi bestiller deg til en kurskveld for damer hjemme hos meg.Vi er ca 10 på lista ifra mediumsirkelen min her nå som ønsker at du kommer. Nå nærmer det seg jul med alt det styret, men om vi ikke får det til før jul, en fredagkveld!!!så kanskje da i januar?Best du ringer meg på 41 32 81 35. Klem fra temakveldkollega, Lizzy Drolsum.Løevn.4,3058 Solbergmoen

8. nov, 2010

Aina Johansen

Hei.
Var på Alternativmessen i Tromsø som ble arrangert siste helgen i oktober 2010. Var der kun på søndag, og opplevde dessverre at jeg ikke rakk over alt jeg ønsket å se, deriblant Inspiratorskolens stand. Det er blant annet to områder ved åndelig arbeid som fenger meg, og det er menneskets aura, samt kanalisert håndskrift. Kan man f.eks ut av en auralesning "se" at man i utgangspunktet er et Indigobarn eller Krystallbarn, selv om man som regel arbeider utifra et 7 chakra system i kroppen? Ordet automatskrift dukker fram i tankene mine oftere og oftere. Tenker selv at tiden er inne for å prøve å jobbe med det. Skulle det en gang høve seg slik, ser jeg på Inspiratorskolen som en mulighet til å få kunnskap om begge disse temaene. Da jeg så deg på programmet FEM tidligere i høst, virket du veldig seriøs i ditt virke med aurafotografering. Fint å vite at der finnes et tilbud iallefall, og håper at du er å finne i Tromsø på neste års Alternativmesse.
Med vennlig hilsen
Aina.

24. sep, 2010

Ragnhild

Kjære deg,
takk for en flott auratime hos deg i dag. Jeg har allerede hørt på cd og kjenner det gir meg energi og ettertanke. Jeg synes det var spennende med auraworkshop hjemme, så en gang du er i Stavanger traktene er det bare å ta kontakt, jeg syntes det ville vært spennende med en slik kveld med venner med samme interesse. Jeg er takknemlig for tiden hos deg i ettermiddag på messen i Stavanger.;=)

4. sep, 2010

Anna

Hei Ole Brumm!

Eg kunne tenkja meg å læra automatskrift av deg. Eg snakte med deg på alternativmessa i Molde i november i fjor. Du avleste auraen, og sa at du håpte du såg meg igjen, og då blei eg jo glad. Ser du kjem til Bergen på messa i midten av oktober. Eg kjem nok bort til standen din då:)

Helsing ein god fe med tryllestav

12. aug, 2010

Ann-catrin

Hei takk for siste :) nu lenge sida , vil inn si takk god råde fikk av deg ..har bruke cd par gang ..noe gang flir jeg og noe gang komme tåre. Skal du til Florø i år eller messa annen plass i år (vestland) klem fra Ann Catrin

4. aug, 2010

beate

Hei min venn:) Lenge siden sist, nå må vi snart treffes igjen, hadde vært kjekt med en ny fotografering av auraen min:) Håper alt er bra med deg:)

Klem fra beate

2. aug, 2010

Hildur Randi Thomassen

Hei, og ha en flott høst! Jeg var på Hønefoss i mars og fikk en aurafoto/tyding av deg.Veldig spennende, og du inspirerte meg til å prøve ut mine "evner".
Det er energi og varme i mine hender, og det hjelper godt min mann som trenger litt ekstra mot vond rygg og nakke i en travel hverdag.
Tusen hjertlig takk..Hilsen Hildur R.Th

26. apr, 2010

Thijs Tuinder

Hei.

Må først og fremst få takke for møtet med deg på Alternativmessen 25.april kl:15.00 Diktet du gav meg fra den andre siden betyr mye for meg og gjør at jeg kan gi slipp på en del bekymringer. Damen som er min hjelper som ga det til deg har jeg undersøkt litt hvem kan være. tror det kan være min oldemor " Olga ". Ble litt rørt da budskapet traff meg godt. så jeg glemte å legge igjen mitt eget visittkort som du spurte etter. Men du har jo nå min mailadresse her. så ta gjerne kontakt og igjen hjertlig Takk.

26. feb, 2010

Birgitta

God kveld Trond!
Kjempekoselig å se deg på TV sist torsdag! Så kuult! Nå må du snart finne veien til Regnbuen. Mange venter på deg! Ha en fin ol-kveld!
Kos fra Birgitta

9. feb, 2010

Annette

kan jeg spørre om hvilken musikk du har i bakgrunnen på din hjemmeside? Jeg har hatt din side åpen (i bakgrunnen) i hele dag mens jeg har surfet andre sider, og jobbet med annet... deilig, beroligende, inspirerende og avslappende

28. nov, 2009

Toril & Siv Waagan

Hei Theodor! :D
Flott side du har fått deg, og skikkelig stilige bilder! :)
Keep up the good work!
We beleive in you! :)

Nettside 20. nov, 2009

Tone Varøy

Hei. Lenge siden jeg tittet innom handyman :D
Flott side du har fått deg og lykke til.

5. okt, 2009

jeanette strandli

Hei igjen:)Lurer også litt mer på dette med hjemmebesøk...Takk for ett magisk møte i Fredrikstad:)Har spillt cd mange ganger:):):)Ønsker deg en strålende dag. Mvh Jeanette Strandli.

5. okt, 2009

jeanette strandli

Hei Trond:)Ønsker å gi min venninde i gave slik auratolking på cd og bilde som du hadde på messen i Fredrikstad. Hun bor i oslo. Håper du tar kontakt med meg. Mvh jeanette strandli.

28. sep, 2009

Siv Mette Moa

Hei du herlige mann:)) takker for en flott og fantastisk dag i dag :)) akkurat det jeg trengte for å kommer igjennom "mørkerommet"... herlig og tusen tusen takk :))) go klem bs . JA vi må jobbe videre sammen...gleder meg til det :)))

Nettside 8. sep, 2009

Anne Karin Eid

Hei, og takk for sist. Er så glad for at jeg ble med til slottet ditt, det er virkelig fantastisk hva du har fått til. Hils bamsene fra meg.

4. sep, 2009

Birgitta Karlsen

Hei Trond! Takk for sist og for en kjempekuul dag på senteret mitt! Nå må vi planlegge neste aktivitet! Ha en super helg! Kos fra Birgitta

Nettside 2. sep, 2009

anita abrahamsen

Hei jeg ble så imponert og rørt over hva du har fått til. anita

3. aug, 2009

Laila Sandbekk

Nok en kveld er tilbakelagt på slottet- og masse latter og gode minner er lagret:-)Takk for en flott kveld, og så håper jeg du holder ut med ny aura.. hehe

2. aug, 2009

Monica

Lo GODT av stille andakt bildet =o) kjempefint slott !! Stå på, klem

Nettside 2. aug, 2009

Bodil Helberg Svalde

HEI TROND
SÅ SUPERT DU HAR FÅTT HER, SKAL BESØKE DEG I LØPET AV AUGUST
KAN TENNKE MEG Å BLI MED PÅ KURS
KLEM FRA bODIL

Nettside 31. jul, 2009

Mariann Brenne

Hei kjære deg!
Jeg smiler veldig når jeg leser de huggelige tilbake mld du har fått her inne,har forstått at du har fått det til ganske så bra:)Og det gleder meg!
Jeg skal få tid til å komme en tur snart,det gleder jeg meg veldig til!!

Vi sees...Stor klem fra Mariann

Nettside 28. jul, 2009

Tove Norvoll

Kjære Trond!
Du er er unik..for en fantasi..livsglede og oppkomme av ideer;O)
To ganger har jeg visitert slottet..neste gang vil jeg være dronning;O)

Tusen takk for flotte opplevelser..den aldeles befriende blomsterdansen..smilende lever og tarmer og ellers noen flotte kvelder..goklem

25. jul, 2009

Tor Håkon Kvam

Halla Trond! Takk for en morsom og interessant opplevelse på optimistslottet ditt. Du er en kreativ og humørsmittende mann, fortsett med å være den du er. Kult med eldre mennesker som bevarer barnsligheten sin, jeg tror man kommer lenger med det i hverdagen. Klem! ;)

Nettside 16. jul, 2009

john Henning bruget

halla sjef :-) var innom slottsiden din jeg heheh. fantstisk bra oppleg du har der heheh det blir såååååå bra heheh.

har tenkt på og ta meg en tur igjen men vet ikke nor hel det blir enda, har en del og gjøre om dagen og det er da så kuuuuuuult hehehe.

vi snakkes ha en stålende dag :-)

12. jul, 2009

Liv Lindestad

Hei Trond. Jeg skjønner at du koser deg på Optimist slottet :). Kunne tenke meg å ta en tur til i løpet av sommeren. Vi får se - "plutselig" står jeg kanskje på trappa :). Ønsker deg en fortsatt strålende sommer! Klem

11. jul, 2009

Laila Sandbekk

Heisann Trond:-) Takker for en trivelig kveld, med latter og litt vettugt:-) Kom ørlitegrann seint å henta jr.. Men en skal jo ikke sova bort sumarnatta:-)

Kanskje du har tenkt å ha barnas dag på slottet? Å du har tenkt til det ja, så fint da!! hehe
Også lurer jeg på, en kan få kongedag og dronningdag- men jeg vil jo helst være prinsesse jeg da... hehe
Gleder meg til å høre mer om brune bjørn da:-)
Godklem sendes deg fra Sandefjord:-)

9. jul, 2009

Marit Olsen

Dette ser jo veldig flott ut, akkurat hva som trenges både her og der.
Ser noen kjente i meldingene her og skal absolutt prøve og komme meg med på noe av dette.
Ønsker deg lykke til, du som starta dette! :-)

8. jul, 2009

Heidi Evensen

Hei Trond. Tusen takk for kjempekoselige timer ,med optimisme og sosialt samvær. En vel verdt måte å tilbringe en vanlig onsdag ettermiddag/kveld på. Tror nok vi kommer til å flire godt av mye vi så og var med på.Lykke til videre med dine kreative prosjekter ;-O) Heidi "fra Tovegjengen"

Nettside 8. jul, 2009

Susanne Helgesen

Strålende, Trond ;D Rett og slett. Jeg prøver å få tatt en tur førstkommende fredag ; )

Nettside 6. jul, 2009

ANNE BENTE VADUM

Kjære Trond : )
Hjertelig takk for sist, og gratulerer med flott opplegg på ditt Optimistslott, KJEMPEFLOTT !
Vi vil så gjerne komme på besøk, så når passer det best utenfor ditt oppsatte program ?
Varme LatterGla'klemmer fra AB, Lars 5år og Martina snart 7år.Tar sannsynligvis med Mormora fra Gran Canaria også.
Dagens sitat;
"Livet er ikke et problem som skal løses, men et musterium som skal leves..."
Fra Dr.Roberto Assagioli

Nettside 28. jun, 2009

Inga Lome

Hei!
Med ditt smil og gode humør,
skaper du glede fra nord til sør!
Ja, og med bamsene lager du fest,
og på Optimistslottet tar du i mot
folk fra øst og vest.
Ha en fin sommer! klem fra Inga

28. jun, 2009

Rikke Reedtz

Garantert flere spennende metoder for selvutvikling. Skal prøve å komme innom i nærmeste fremtid. Lykke til med sommeraktivitetene!
PS! En god latter forlenger livet :o)
Mvh R.Reedtz

16. jun, 2009

Birgitta Karlsen

Hei Trond!
Bedre sent enn aldrig! Takk for en herlig stund hos deg med omvisning og treff av hyggelige mennesker. Ønsker deg masse lykke til med "slottet".
Kos fra Birgitta

13. jun, 2009

elin

Hei trond
takk for en kjempehyggelig pratestund med deg og Inga i dag! Forestillingen "Sensommerdansen" på Drammen Teater gikk kjempefint..nå er det bare å fokusere på videre muligheter...Ha en fortsatt fortreffelig helg! hilsen fra Elin

10. jun, 2009

Anne-Gry

Fantastisk, Trond! :) Håper maaange får nytte og glede av din positivitet og din strålende energi! :))

2. jun, 2009

John K. Stakseng (Jokr)

Hei
lykke til med prosjektet ditt!
Skal ta meg en tur innom ved anledning.
Gledelig at det skjer noe på den alternative fronten i Drammen!
John