På stallen

På  stallen har vi for tiden tre islandshester; Kàri frà Kidafell, en vallak på 37 år.Trà frà  Strandarhöfdi, hoppe på 23 år og Keilir fra Kolneset, 12 år gammel vallak.
I tillegg har vi Tingeling som er en blanding mellom Islandshest og shetlandsponni. Hun ligner en liten islandshest.
Foto: Marit Stenen

Nyheter fra hestelivet vårt

7. nov, 2015

Til minne om

Har laget en til minne om side, og lagt inn et minne om Kolka

29. jun, 2012

Har oppdatert Keilir sin treningsside

26. jun, 2012

Tingeling på tur igjen:-)

Jippi, endelig er Tingeling helt friskmeldt :-) Er også fornøyd med å ha fått slanka henne masse :-) Veterinæren kjente henne ikke igjen :-) DET likte jeg :-) Se hennes bloggside for bilder:-)

18. jun, 2012

Trening igjen...

Ting går framover. Trà begynner å komme seg etter betennelsen i halsen. Kulen er der fortsatt, men den minker sakte men sikkert. Hun får antibiotika og Metacam , skal gå på det i to dager til. Trà får fri en stund framover.

I dag har jeg og Cato vært ute med Tingeling og Kolka. En fin rolig tur. Tingeling er lik seg sjøl da. Hun går ikke alltid dit rytteren vil :-p

Etterpå longerte jeg Keilir litt, og drev endel med bakkearbeid. Lydig hest

12. jun, 2012

Kolikk :-/

Huff altså... i kveld lå Kàri nede :-( det så skummelt ut. Han er en gammel mann og jeg tenkte at nå er det over :-( Hjertet takker for seg... Jeg ringtehan kom, og det var kolikk. Helt grei hjertelyd, men altså han er gammel... han skal ikke lide. Nå har han fått behandling ... han har våknet igjen etter bedøvelsen og vi har ruslet en liten tur før han fikk egen hybel ute blandt de andre. Han står for seg selv for å slippe stresset fra de andre... Det er bare et gjerde i mellom så han har selskap. Jeg oppdaget det veldig fort, så jeg krysser fingrene for at han står han av denne gangen også. Puhh, nå er det virkelig godt å bo der hestene er!!!!

11. jun, 2012

Alle hestene er friskmeldte :-)

Kàri og Tingeling er friskmeldte :-) Kàri var på sin første ridetur på lenge i dag :-) Han var kjempefornøyd :-) Deilig å se!!!
Kolka og Trà var fine på tur i dag:-) og min egen "eggsists" er i ferd med å forsvinne :-) Det er kjempedeilig !!!
Skulle foresten ønske jeg vant masse i lotto, da skulle vi gjort noe med den helsikes gjørma som dukker opp hos hestene hver gang det regner.

5. jun, 2012

Endelig er systematisk trening i gang igjen :-.)

Keilir har fått osteopatbehandling i dag, og nytt treningsregime er lagt for han :-)
Trà får litt pause fra handicapridningen, da hun trenger trening og behandling for ikke å stivne. Heldigvis kan vi bruke Kàri litt igjen :-)
Trà har "mistet" traven igjen og vendt tilbake til sin yndlingsgangart; grisepass ... huff... så da er det bare å begynne å trene henne systematisk ...