10. feb, 2014

Nye erfaringer..

Man lærer hele tiden.. Nå har jeg lært meg nye smarte løsninger for å få maten med meg inn i stuen. Jeg setter det på en stol, dekker til fatet så bikkjene ikke skal snappe det til seg, og dytter den trinn for trinn inn til bordet foran tv'en.

Termoskoppen går akkurat ned i lommen på morgenkåpen min, og annet snacks kan jeg bare stappe i en pose og så bære det med.

Men jeg hater fremdeles krykkene altså. 🙂

Jeg har også lært hvordan jeg IKKE skal sette meg inn i en høy bil, og fått forståelse for hvorfor jeg ikke skal trakke på foten på enda noen uker. Det gjør nemlig j***lig vondt! Det var en glipp, og heldigvis bare en brøkdel av et sekund, men vondt var det. Satser på at ingenting er skadet.

Jeg gleder meg som en unge til å hive krykkene til pokkers! Gleder meg til våren, til å trene spor med bikkjene, til å gå på fjellet, til høsten og jakten. Og til å klare meg selv! 

Det var dagens ego-trip. 🙂

For halvannen uke siden var det Fagdag ettersøk på Skei hotell. Det var 100 påmeldte til samlingen, som gjorde det til Norges største samling av ettersøksjegere! Veldig gøy. Vi som arrangører var iallefall strålende fornøyd, og jeg tror at overvekten av deltakerne også var det. Mannge interessante emner og gode innspill var det, og man treffer nye venner og knytter nye mennesker inn i nettverket. Veldig kjekt, selv om jeg var helt gåen når jeg kom hjem på ettermiddagen. Jeg tåler ikke så mye anstrengelser nå om dagene men det går fremover. Jeg skal snart begynne å jobbe litt igjen, sånn at vi får startet prosjekt Oppgradering på jobb, og få det i havn som planlagt.

Gina er fremdeles en stødig og fantastisk hund. Jeg gleder meg til å begynne å trene med henne igjen, og det blir spennende å begynne å gå klauvspor. Vi skal jo på sommertreffen i juli, og da er det bruksprøve. Den må vi klare for at hun skal få Championatet sitt. Om et par-tre uker skal vi til Knarvik på utstilling. Jeg har booket meg handler som ikke går på kr ykker, og satser på at Gina gjør det bra, og kaprer det siste små-certet hun trenger for championatet. 🙂