11. jan, 2013

Lykke! :-)

FOR en dag! Første halvdel av dagen kunne jeg vært foruten, men når enden er god er allting godt. Vi har vært ute og lagt spor på Stavøya i dag, skal ut å gå i morgen. Til info: Det er ikke lett å lage sårleie når det er permafrost.. 🙂 Har resten av blodet i bilen, og tenker å legge ut et spor til før jeg kjører helt hjem, så kan Cleo gå ett på søndag også. Vi har ikke trent i år, og hun har ikke noe problemer med motivasjonen om jeg så legger fem spor for dagen til henne. Den dama går det ikke an å slite ut! 🤨

Lykken er å komme hjem å lese mailen om at jeg skal få kjøpe valp! 🙂🙂

Det var med en viss usikkerhet jeg gikk til sengs på onsdag kveld. Jeg fikk vite at vi var veldig mange om "beinet" som ville ha tispevalp fra familien Matre, så jeg følte meg slett ikke sikker på at jeg var en av de utvalgte. Prøvde å la være å tenke for mye på det i går, og ville iallefall ikke mase. De har nok å styre med der med 8 valper.

Men så i dag ble jeg kjempeglad! Nå kan jeg nesten ikke vente med å reise ned å se på dem, og jeg gleder meg til å velge. Blir ikke å reise ned før de er fire uker. Da skal vi på utstilling i Ølen også, og stille for Leni Finne som dømte RR-spesialen i 2011. Da fikk Cleo en exc. så det blir jo artig å se om hun er enig med det fremdeles. 😉 Utstilling er som lotto..
Men det blir artig å reise da. Flere i Bergensgjengen som skal nedover, og Mary-Ann og Simba skal også. Blir kjekt. 🙂