27. jan, 2013

Søndag er etter lørdag

Tralleri-trallera, godt humør i dag (også)! 🙃💋

Hva skal jeg finne på i dag da? Kaffe og havregrøt er inntatt, og jeg er snart klar for en tur på Hovlandstøylen, som er eneste sted jeg føler det er trygt å gå nå når det kom snø oppå den isete bakken. (fikk meg jo en tankevekker forrige søndag)
Så blir det litt arbeid på mitt fantastiske langtidsoppussingsprosjekt som snart er helt ferdig! (Jippi!) Nesten som jeg gleder meg til å lage mat der.. :-) (bare nesten altså..he he)

Jeg ser at vinden tar seg av snø-faenskapet ute, så da slipper jeg å måke den vekk iallefall, og kan istedet konsentrer meg om gøyere ting. Gulvene er vasket grundig flere ganger siste tre døgn, så det slipper jeg (takk til Cleo som sørger for at jeg holder gulvene fri for kliss), så da får jeg ta unna litt annet forefallende arbeid. Har en del klesvask som må tas, og kanskje jeg skal være snill mor og rydde litt på Trym-André sitt rom? Tross alt har Cleo vært inn og flerret opp noe plast med matrester som min elskelige sønn har slengt fra seg der inne. Det er jo tross alt hans rom, så da er vel det lov..? 😲Iallefall er det min hund (med trykk på "min" når hun har gjort noe galt) som har spredt utover elendigheten, så da er det vel rett og rimelig at jeg fjerner det?

Får se om jeg gidder det.. 🙂 Har rikelig å gjøre på, og energinivået er definitivt på vei opp igjen etter mange måneder der trappen til kjelleren har vært brattere og brattere. Nå tror jeg ikke det er flere etasjer ned, så da er det vel bare å si "the only way is up!", og kjøre litt hardere på fremover? 🤨
Nå er det mindre enn 6 uker til jeg skal hente lille-gullet mitt, og jeg gleder meg som en unge. Det blir bare SÅ konge å få henne til våren, og det er klar bane (dvs ingen snø) til å starte sportreningen. Å som jeg gleder meg! Første tiden skal vi bruke til å bli kjent, og til å "sette rekkene" her i huset. Det er viktig at Cleo får litt tid på seg til å venne seg til den lille, og den må jo igjen finne seg i at Cleo er sjefen (har av og til en følelse av at hun er sjefen over alle allerede her 🙂) Store deler av tiden vil jo gå med på å lære å tisse utenfor døren, men jeg ser ikke på det som noe problem. Ingenting er vel problemer igrunnen, bare utfordringer. 🙂 Tenker at døren får stå åpen ut hele tiden sålenge det er vær til det, så kan hundene gå inn og ut som det passer seg. Godt å ha nesten to mål innegjerdet hage. 🙂 Noe som minner meg på at jeg må valpesikre gjerdet litt. Det er noen steder som kun er Cleo-sikre, så jeg må ha på noe netting nederst.
Valpene har blitt store nå, og de er begynt å ta sine første ustødige skritt. De fleste har bikket kiloet, og herregud - de er til å spise opp! 💋 Jeg kjenner nesten morshjertet mitt blir for stort her jeg sitter og ser på bildene. Ha ha. (Jeg er helt teit, jeg vet det! 😀)
Flere bilder ser du her: http://www.matre.net/kvelpar2.html

 

Nei lett på ræva og kom deg ut i blåsten, Ann!! Dagen er ung og vakker og kommer til å bli bra! 😘