Oppdateringer i Ginas liv

15. feb, 2019

"Kjære Mamma

Jeg føler at noe er i gjære. Stemningen i huset er litt tung liksom... I går kveld gikk jeg og la meg i den deilige sengen min på kjøkkenet. Den er helt perfekt plassert fordi jeg får med meg alt som skjer i huset derifra... Jeg var nesten i drømmeland hvor elg og rådyr vrimler rundt og jeg kan løpe etter de og bjeffe i vilden sky, da kona til plankemannen, som vistnok bare har planker ( og pene sko) til pynt, ropte på meg. Inn i det aller helligste. Soverommet. Hun løfte på dyna og dyttet den bortskjemte søsteren min unna og ba meg hoppe oppi. Jeg var ikke såååå vond å be selv om søster og plankemannen snorker noe helt forferdelig.
Hele natten lå plankemannkona og holdt rundt meg. Innemellom så strøk hun meg over hodet og sa jeg var fin. Akkurat som jeg ikke vet det... Hun sa at hun var lei seg for at hun ikke hadde passet bedre på potene mine slik at det ble en siste planketur på meg . Akkurat det er jeg litt sur for!! Jeg var nemlig invalid i hele går fordi hun byttet ut potene mine med hvite klumper. Og de går det ikke an å gå på. De virker ikke. Så hele dagen måtte jeg ligge på ryggen med frambeina i lufta... Helt forferdelig!! 
Men over til senga. Der lå vi da. Tett i tett. Og det virket liksom som hun først nå hadde skjønt hvor fantastisk jeg er.. 
Litt treige de fra de dype skoger.. 
Lurer på om hva jeg har gjort for at hun fikk øynene opp plutselig. Mulig det var fordi jeg fant den tomme matboksen, men en smule igjen i, langt nede i sekken til jenta som nesten aldri er hjemme? Det kan det være... fordi den var ikke lett å få ut... Eller er det fordi jeg har gitt henne og alle andre ett strålende smil hver gang de kommer hjem? 
Hun sa også flere ganger at det blir tomt uten meg og at hun kom til å savne meg... men jeg hadde jo tenkt å bli i senga jeg da... 

Eller...... Mamma? Kommer du å henter meg i dag??? Kommer du??? Og pappa?? Og kanskje jatzi ?? 

Det er nok best å løpe til vinduet å se! Om dere kommer. Om en time eller sju! 

Din Gina! 

PS:Gleder meg til å se dere igjen ❤️"

26. jan, 2019

"Kjære mamma! om alle dagene hadde vært som denne tror jeg at jeg hadde valgt å flytte østover for godt - om jeg hadde hatt et valg. Den skrikende alarmen dro oss alle opp fra den dype søvnen altfor tidlig - det var helg og jeg og søster hadde planer om å sove minst fram til tolv. Jeg lå godt under dyna til plankemannen og søster under dyna til "damen med skoene". Det var på med klær, og plankemannen viste søster tilbake i sengen med skodamen. Hun var ganske motvillig - jeg regner med at det var fordi sist den høye lyden dro oss ut av sengen fikk vi løpe etter det store dyret. Plankemannen og jeg inn i bilen - endelig alene uten den bortskjemte søster. Vel framme - Dette luktet annerledes, men jeg hadde kjent det før - dette var rådyr :-) og det var blod i sporet, jeg begynte å jobbe. Var veldig ivrig, så plankemannen måtte holde meg hardt igjen, han måtte til og med bli litt streng, men jeg klarte ikke å roe meg - det var så gøy! Jeg tror han hadde glemt at du fortalte at jeg kunne bli litt ivrig i nedoverbakker. Vi gikk utfor en bratt bakke og jeg tror det var litt glatt under snøen. plutselig kom plankemannen løpende ned, i en ukontrollert bevegelse kastet han fra seg anordningen som smeller, og han landet hodestups i snøen. Jeg så mitt snitt til å stikke av - endelig fri til løpe etter rådyret på egenhånd. Jeg brydde meg lite om plankemannen, men løp inn i skogen det jeg kunne og bjeffet av glede og iver etter å endelig få jage litt. Vi løp litt fram og tilbake i skogen, på jorder, helt til jeg kom til et gjerde - der lurte rådyret meg og hoppet over. Etter en god stund kom plankemannen etter. Jeg tror jeg hadde et par kilometer i frihet - Vi fortsatte sammen i litt roligere tempo. Tiden alene i løssnø hadde tatt litt krefter fra meg. Dette gikk inn mellom masse hus i hager, vi var til og med på en terrasse. Det var fortsatt blod i sporet så vi jobbet på. Etter en liten stund bant plankemannen meg fast og anordningen som lager lyd lagde lyd. Jeg har visst vært veldig flink - og jeg har funnet ut at det mye morsommere å finne rådyr enn hjort. Rådyret har så tynn pels og plankemannen lot meg få holde på litt så jeg fikk spist masse godt ferskt kjøtt. Glad i deg du trenger ikke hente meg på en stund. Din Gina! P.S søster er kjempesur vil nesten ikke snakke med meg 

24. jan, 2019

"Mamma! I dag skjedde det noe spennende noe morsomt noe rart. Det kom en høy alarmerende lyd fra en dings jeg ikke har sett før. Søster spratt opp, så brått at her måtte det være noe på gang. Aldri sett henne så ivrig, selv ikke når hun blir servert nystekt indrefilet på porselen av den gamle mannen som aldri skyter hjort. Jeg heiv meg på og insisterte å bli med plankemannen, heldigvis ble plankene igjen hjemme og han tok med seg anordningen som i ny og ne smeller. Jeg luktet jobb🦌 Jeg var klar! Men vet du hva? Det var ingen hjort, ikke rådyr, men noe de kaldte elg! Regner med at du aldri har sett det før, men det luktet helt fantastisk og jeg skjønte med en gang søsters oppførsel. Vi fikk lov til å jage elgen i lang lang tid helt til plankemannen sa at denne lar vi leve. Jeg var i ekstase helt fram til da, skjønte aldri hvorfor det ikke smalt. Blir ikke riktig klok på denne plankemannen, ut på planker hver morgen og når vi endelig skal gjøre noe jeg kan, blir det ingen happy ending. Savner deg"

20. jan, 2019

"Kjære mamma. En uke er godt siden jeg kom til mitt fosterhjem. I dag har jeg vært ute med plankemannen igjen. Han snakker noe om miljøtrening. Forstår ikke helt dette, jeg elsker jo å bjeffe på andre hunder og gjerne også andre tobeinte, spesielt de med planker. Virker som om plankemannen ikke er helt med på min og søster Gira sin strategi om å bjeffe først og logre etterpå. I dag var det en fremmed plankemann som nesten bæsja på seg. Han kom i mellom meg, søster og et bærumshamster, vi klarte ikke å begrense oss og bjeffet høyere og mer enn noen gang. Bærumshamsteret ble nesten like redd som mannen som etterlot seg det brune. Nå kuuler vi ned etter dagens laaaange tur med plankemannen. Har det utrolig bra, får gjøre nesten som jeg vil, har nå sovet to dager i sengen og funnet ut at det er mye bedre enn hundesengen på gulvet. Klarer til stadighet å lire til meg litt matrester og kattemat så jeg klarer meg fint. Neste uke skal vi visst på jobb, det gleder jeg meg til. Ha en fin søndag, savner deg ikke - sees i Mai🐶 din Gina"

17. jan, 2019

"Kjære mamma! I dag igjen ble jeg dratt opp av sengen 06:30, ut med idioten med to planker på bena. Jeg måtte løpe i litt over en mil igjen, men i dag forsto jeg endelig hva rådyr er. Det lukter minst like godt som hjort, i alle fall når du ser tre samtidig😃 jeg blir stadig flinkere til å gå sammen med mannen på planker, søsteren min går bak han pent på en rett linje, jeg klarer ikke helt å bestemme meg hvilken side jeg vil gå på. Plankemannen mener jeg vimser litt og går i veien. I dag gikk jeg såpass i veien at han la seg ned mens vi gikk på tur. Tror jeg skal lære meg det etterkvart men det er så mye morsomt å lukte på overalt så kanskje det ikke er håp. Kom nesten igjennom esken med mat til kattene i går, men den forsvant opp i høyden. Ellers er kattene blitt kjedelige og bryr seg ikke om meg lengre. Søster og jeg er veldig flinke til å passe på huset og områdene rundt. Vi lager ekstremt mye lyd for hver minste bevegelse og er veldig tøffe sammen så lenge vi har en liten avstand til offeret. Har det egentlig ganske fint, savner dere ikke og deilig å ha fri fra den masekråka av en datter. Glad i dere klem Gina."