15. feb, 2019

Oppdatering fra Gina IIIII

"Kjære Mamma

Jeg føler at noe er i gjære. Stemningen i huset er litt tung liksom... I går kveld gikk jeg og la meg i den deilige sengen min på kjøkkenet. Den er helt perfekt plassert fordi jeg får med meg alt som skjer i huset derifra... Jeg var nesten i drømmeland hvor elg og rådyr vrimler rundt og jeg kan løpe etter de og bjeffe i vilden sky, da kona til plankemannen, som vistnok bare har planker ( og pene sko) til pynt, ropte på meg. Inn i det aller helligste. Soverommet. Hun løfte på dyna og dyttet den bortskjemte søsteren min unna og ba meg hoppe oppi. Jeg var ikke såååå vond å be selv om søster og plankemannen snorker noe helt forferdelig.
Hele natten lå plankemannkona og holdt rundt meg. Innemellom så strøk hun meg over hodet og sa jeg var fin. Akkurat som jeg ikke vet det... Hun sa at hun var lei seg for at hun ikke hadde passet bedre på potene mine slik at det ble en siste planketur på meg . Akkurat det er jeg litt sur for!! Jeg var nemlig invalid i hele går fordi hun byttet ut potene mine med hvite klumper. Og de går det ikke an å gå på. De virker ikke. Så hele dagen måtte jeg ligge på ryggen med frambeina i lufta... Helt forferdelig!! 
Men over til senga. Der lå vi da. Tett i tett. Og det virket liksom som hun først nå hadde skjønt hvor fantastisk jeg er.. 
Litt treige de fra de dype skoger.. 
Lurer på om hva jeg har gjort for at hun fikk øynene opp plutselig. Mulig det var fordi jeg fant den tomme matboksen, men en smule igjen i, langt nede i sekken til jenta som nesten aldri er hjemme? Det kan det være... fordi den var ikke lett å få ut... Eller er det fordi jeg har gitt henne og alle andre ett strålende smil hver gang de kommer hjem? 
Hun sa også flere ganger at det blir tomt uten meg og at hun kom til å savne meg... men jeg hadde jo tenkt å bli i senga jeg da... 

Eller...... Mamma? Kommer du å henter meg i dag??? Kommer du??? Og pappa?? Og kanskje jatzi ?? 

Det er nok best å løpe til vinduet å se! Om dere kommer. Om en time eller sju! 

Din Gina! 

PS:Gleder meg til å se dere igjen ❤️"