26. des, 2016

God jul fra valpekassa

God jul til dere alle. 🙂

Valpene vokser og trives, alle 11 har tatt igjen fødsesvekten sin med god margin, noen mer enn andre. Vi følger med på vekten og forer ekstra med melkeerstatning, iblandet litt geitemelk for smaken sin del. 
I dag har vi klippet 216 klør, så Gina skal få en litt hyggeligere opplevelse når de små trollungene ligger og dier. Klørne var skikkelig skarpe, nesten med en "fiskekrok" på tuppen, så det har nok ikke vært så behagelig for mor.
Ørene har vokst en del, og det er på tide. De som har sett bildet av Gina fra da vi hentet henne på Sandeid forstår hva jeg mener med "på tide".🤪 De er bare knappe 7 uker til de skal ha sånne store, herlige ører disse også. 
Vi ser at frøken Gul såvidt har fått en liten sprekk på ene øyet, så nå går det nok ikke mange dagene før alle har åpnet dem. Men de ser nok ikke så mye den første tiden likevel.
De vakler seg rundt i kassen med svikt i knærne nesten alle sammen nå, og kommer seg relativt fort rundt omkring. Frøken Brun var den første som var oppe og gikk, hun var ikke mer enn 6 dager når hun var oppreist. Hun har vært sterk i beina fra hun kom ut tror jeg. Det var hun som kom ut på gulvet på veterinærkontoret, med bakbeina og halen strittende rett ut. 🙂

Nå håper vi at uværet "Urd" ikke lager noe problem for oss i "dalstrøka innafor", som de sier i Florø, og at vi får ha strøm og takstein resten av desember. 

Vi ønsker alle våre kommende valpekjøpere og alle andre venner en riktig god jul!