1. jan, 2017

Godt nytt år!

Først må jeg få si Godt nyttår til dere alle! 🙂 Håper alle hadde en fin og fredelig nyttårsfeiring. 
Her på gården gikk det rolig for seg for min del. Vi var hos svigerfar i nabohuset og spiste middag, og i god tid før midnatt gikk jeg hjem (etter et par turer hjemom i løpet av kvelden) for å fore de små. Etter fyrverkeriet og kanonen (!) var avfyrt kom Geir og gutta hjem, og vi hadde oss et par glass Prosecco i fred og ro før vi tok kveld.
Klokka fire var det fullt liv i kassa igjen, men Gina tok seg av saken, og jeg trengte bare å gå ut med henne etterpå så hun fikk gjøre sitt fornødne. På morningen i 8-tiden var de imidlertid ikke fornøyd med mors levering, så da var det bare å komme seg i morgenkåpen igjen og varme opp melkeerstatningen, som ble servert en og en med 10 skrikerunger vekselvis sprigende rundt i kassen og hengende i puppen på Gina. Litt av et leven! 🤪

De legger godt på seg nå, frøken Grå har passert kiloet nå, og de andre er på god vei. Tilsammen veier de 9821 gram, mot samlet fødselsvekt som var 3821 gram. Det er ikke så enkelt å veie dem for de er ganske urolige på vekten innimellom. Av samme grunn er det ikke så lett å få tatt gode bilder av dem når de er våkne. Det er full rulle, og de springer rundt og er begynt å lekesloss med hverandre når de ikke spiser eller sover. Jeg må se om jeg kan finne igjen speilreflekskameraet mitt i flyttelasset, så blir det kanskje mulig å få noen bedre bilder. 🙂

Vi har fått brev fra NKK om at FCI har godkjent kennelnavnsøknaden vår, og det skal nå publiseres på NKK og så er det 8 uker klagefrist før vi kan ta det i bruk. Dvs at registreringen av valpene med navn Jølstrajegerens J... ikke vil bli skrevet ut før kennelnavnet er godkjent. Vi har allerede fått navn på en hannhund, som skal hete Jølstrajgerens Jølle, om de ikke ombestemmer seg innen den tid. Det er et navn jeg ganske tidlig puttet på den ene hannen, men om det blir denne som får det endelige navnet etter Pusurs hund vet man jo ikke enda. 🙂 Vi har heller ikke bestemt navn på tispen vi skal beholde, men det har jo ingen hast.

En venninne av meg som er utrlolig flink med grafisk design, http://www.hilton.no/ har laget en logo og monogram for oss. Dette kan suppleres med hundens navn når dette er klart, så kan man jo trykke navnet på alt man måtte ønske, hvis man ønsker det.
Vi er ikke snobbete i det hele tatt altså... 🤪😀😀

For de av dere som er på Facebook, så setter vi pris på om dere vil legge oss (Geir og jeg altså) til som venner, så får vi holdt kontakten på den måten også.