11. jan, 2017

Melding til valpekjøperne

Nå er alle valpene lovet bort. Det har vært vanskelig å velge hvem som skulle få valp, men vi har hele tiden sagt at vi prioriterer ettersøk, og det ikke er "først til mølla-prinsippet" som gjelder. Det har vært mange gode kandidater likevel, men vi måtte ta et valg og alle skal nå ha fått beskjed om det ene eller det andre. Det var ikke kjekt å skuffe de som ikke fikk. 😥

Valpekjøperne får med ett års medlemskap i Schweisshundklubben, og i den forbindelse ber vi om at dere sender navn, adresse, mobilnr, fødselsår og e-postadresse til ann-kristin.gaare@live.no. Dette for at de som ikke er medlem i klubben fra før får sitt gratis medlemskap. Er du/dere medlem av annen hundeklubb, så skriv gjerne det også.

De som ikke har tenkt ut navn på valpen enda, må snart gjøre det. Vi venter litt med registreringen ettersom vi gjerne vil ha kennelnavnet med på papirene, så det er enda en uke eller to til, men så må vi etterhvert til veterinæren for chip & check. Da bør vi ha fått registrert navnene i NKK sin base, så vi får "paret" hundens chip med navnene.

Så klekk ut et fint navn på J, og ha gjerne ett alternativ klart i tilfelle det alt er opptatt. Man skulle ikke tro det gikk an, men det har allerede skjedd. 🙂 Har du ønske om et annet navn enn ett på J, så er det naturligvis helt i orden. Vi ordner bare noe annet "på papiret". 😉Må også nevne at vi forventer at dere tegner forsikring på hunden. En ettersøkshund er en brukshund, og brukshunder er utsatt for skader. De kan også bli syke av andre årsaker. Veterinærkostnader kan fort bli store, og vi ønsker ikke å få melding om at hunden blir avlivet fordi man ikke har råd til behandling. Er dere medlem i Norges Jeger- og fiskerforening så har dere en rimelig og god forsikring gjennom Gjensidige. Dette som et tips.

 

Vi gleder oss til å få valpekjøperne våre på besøk. Noen har allerede vært hos oss, og til helgen er det flere som kommer. Gi en lyd når det passer for dere, så skal vi sørge for å "hive ut svigermor" sånn at vi får tid til å prate og kose oss med de søte små. 🙂

Dere som bor i fylket kan gjerne komme en ettermiddag i ukedagene, så får helgene kanskje være prioritert de som har flere timers kjøring.