26. jan, 2017

De vokser - masse!

I dag har alle sammen fått tredje runde med ormekur, de er blitt veid, og fått 3, muligens 4. kloklipp. (har ikke helt oversikt lenger.. 🤪 )

De er bare så utrolig herlige, så sosiale og kontaktsøkende, men samtidig selvstendige. De herjer og leker med hverandre, med oss og med mor Gina. ❤ Gina er blitt veldig flink til å leke med dem, men hun elsker sånne stoffdyr som piper, og har en tendens til å stikke avgårde og gjemme dem til senere lek - alene.. 😀

Jeg har vektoversikten fra hele kullet til Gina, og det er kjekt å se at Nita sine 8 små ikke er så veldig mye større enn Gina sine når de er like gamle. Så de utvikler seg flott disse her også, selv om det nesten er et kg forskjell på den minste tispen og den største hannen. 
Vi er ikke bekymret over det, for alle spiser godt og får spise til de er mette. Det som nå ligger igjen, går ikke "i grisen" lenger, for nå er mor Gina på slankekur. 😲 Det er ingen grunn til at hun skal ha valpefor lenger, så nu får hun sitt vanlige for, og er ikke veldig fornøyd med det. Regner med hun skal gå fort ned i vekt.. 🙂🙂

Jeg klarer ikke å se meg mett på de små, morshjertet mitt svulmer, og jeg gruer meg skikkelig til de skal da. Til dere som skal hente: Jeg har arvet det dominante sippe-genet, så ikke bli overrasket hvis jeg stortuter når dere drar med "ungene" mine.