24. nov, 2019

Veterinærkontroll

Fredag var de ni småtrolla på veterinærkontroll, og fikk samtidig sin første biltur.
Når man har små barn så er det alltid en kabal å få planlagte aktiviteter til å passe med søvn og våketid. Så også med valper..
Da det var en time igjen til vi skulle være hos veterinæren lå de fremdeles og sov, og hadde gjort det en stund. Jeg var klar over at det kom til å gå litt tid før vi var hjemme igjen, og at de kom til å være sultne da, så jeg vekket dem for å gi dem mat. Vel vitende om at det ikke var så lurt før vi skulle kjøre bil.  Og de spiste godt, det var jo tross alt en stund siden frokost, noe som heller ikke var kjempelurt. Selvfølgelig var det da et par som ble bilsyke og kastet opp når vi hadde to minutter igjen av reisen til Førde, som tar ca 30 minutter. Ut over det gikk bilturen veldig fint, og returen var det ingen som ble bilsyke, og de sov mye av turen hjem.

På veterinærkontoret var det selvfølgelig viktig å tisse på gulvet, og ellers sniffe litt rundt for å sjekke hvem som hadde vært der. Ut over det la de seg rett og slett inn i buret for å sove, og vi hentet ut en og en for "chip & check". Sterke, sunne valper sa veterinæren, som for øvrig måtte ta bilde og legge ut på sin Instagram-konto med teksten "Enkelte oppdrag på arbeid er definitivt koselegare enn andre 🤩." 👍

De har nå en snittvekt på 4884 gram, mot 4100 gram på forrige kull. Ikke overraskende er det guttene som veier mest, mens frøken Kylie (blå) er minst, men det er definitivt bare i kropp. Hun er ganske tøff i hodet. 🙂
De er nå også blitt chip'et og jeg venter nå på at dette skal dukke opp i Nkk's register, slik av vi kan begynne å legge inn eierskifte.