Stjerne sine valper

For en drøy uke siden fikk Stjerne sine søte små,

4 hannvalper, 3 sorte og 1 brun. Stjerne hadde en grei fødsel og valpene var ute på i overkant av 2 timer fra første pressrie.

Stjerne er den beste mamma, vasker og steller med sine søte små. Valpene veide mellom 125-167 g ved fødsel og har lagt godt på seg og utvikler seg normalt.

 

 

Valpene er nå blitt 2,5 uker gamle og de har alle åpnet øynene sine ordentlig.

De har så smått begynt å stabbe rundt på ustø ben, så søte.

De har fått sin første ormkur og klippet klørne sine. Valpene legger på seg slik de skal og mamma Stjerne tar seg av de på den aller beste måte. Snart er det tid for å flytte ned i stuen vår og sosialiseringen starter.

Valpene er nå 4 uker og har fått sin første klipp, med barbering av snute, poter og halerot. De har fått klippet klør og fått sin 2. ormkur.

De har så smått begynt å spise litt vom puppy fra min hånd, og de smatter det villig i seg. De har flyttet ned i stuen vår i valpebingen hvor det er plassert et stoffbur med et godt og lunt wet-bed inne i. På utsiden er det en tisse-kladd og første steg i renslighetstreningen har startet. De går stort sett ut av buret sitt for å gjøre sitt fornødne på kladden.

De har så smått begynt å leke litt med hverandre, men de sover fortsatt mye av dagen og drikker aller helst av mamma Stjerne sin melk.

I løpet av en ukes tid, vil det det bli mye mer action i valpebingen, da vil det komme noen videosnutter 🙃