Gjestebok

Takk for at du besøker hjemmesiden min. Skriv en hilsen i gjesteboken ved å klikke på den blå knappen. Du kan også sette inn et bilde ved hilsenen.

Flytt/plasser snakkeboblen på bildet med musen

Skriv teksten til snakkeboblen

Shape:
 
Skrevet av christer wallerby, 16. mar, 2014
Stort GRATTIS :-) Kommer mer premier der!!
E-post:
Skrevet av Per Emil, 17. feb, 2014
Hei
Gratulerer med fine resultater på prøve!
Eros har vært på treningsammling i nesjen i helga. Føret passet ikke lillegutt :-) masse snø bløtt og vanskelige forhold.
1 rype ble sett i løpet av helga.
Men så har vi også vært og tatt bilder og dette står registret på NKK sine sider! Navn : Sallirs Tj Eros Far : Jimsrypa's Jeger
15176/08
Tittel 1 :
Tittel 2 :
Rase : Pointer
Født : 21.02.2012 Mor : N UCH
Ottorino's Tya
16455/08
Fargevar :
Fargbeskri : Hvit/Sort
Hårlag :
Kjønn : H
HD : A
AD :
Antall kull :
ID nr : ID merket
Nok en i kullet med A hofter :-)
Ha en fin vår til alle!!
E-post:
Skrevet av Said Nordin, 3. feb, 2013
Hei lenge siden du hadde noe fersk nytt på hjemmesiden, hva skjer. Har ellers hadd gleden av å gå med 3 av valpene fra kullet Tya-Jeger, Ser svært lovende ut, skal bli spennende å følge.
E-post:
Hjemmeside:
Skrevet av steinar englund, 3. jan, 2013
Jeg ønsker da å først få rekke en STOR takk til en meget seriøs oppdretter som selv tok et initiativ for å få Tikka nordover. Her i sør har det vært svært lite fugl i år, så sjansene for felling og situasjoner var svært liten, da jeg 90% jakter på skogen. Det initiativet Dag Håvard tok setter jeg utrolig stor pris på. Nå ligger Tikka rolig og sover ved svartovnen i stua etter en tur ute. Vil ønske dere alle en riktig god jul og et godt nyttår. Hilsen Marit og Steinar.
E-post:
Skrevet av Dag Håvard, 26. nov, 2012
Said: Har ikke tid til hyppigere oppdateringer, må ut og lete etter andres hunder...
Skrevet av said nordin, 20. nov, 2012
vedrørende oppdateringer:
Latskap er det å være lat, det vil si det å ikke ville anstrenge seg og arbeide, men være treg og doven. Synonymer til latskap er lathet, dovenskap, treghet, giddeløshet, bedagelighet, makelighet og ugiddelighet. Latskap er et velkjent personlighetstrekk som er hyppig omtalt blant annet i gamle bibelske tekster. Latskap kan ha sykelige årsaker.

E-post:
Skrevet av Sølvi & Tindra, 26. apr, 2012
Hei hei :)
følge med litt på heimesida dåkkers :) vi har åsså bynt med litt klikkertrening, og æ (Tindra) har jo skjønt at æ må gjøre som matmor vil, før da får æ godbit og mat... :) men ska ikkje klage... no sett æ pent, og kjæm når matmor rope på mæ... Di andre hundan som e hær får æ leke med, nåkka æ syns e topp... men dæm e litt før rask å sprening i fra mæ når vi e ute... men bære vent, æ ska nok nå dæm igjæn... :D
E-post:
Skrevet av Gunnstein , 22. apr, 2012
Fortsatt mye å lære som hundeeier! Har testet litt klikkertrening med ganske godt resultat, men har skjønt at teknikken er viktig for fremgangen.
Cava trives godt hos oss, tror vi, og har knyttet seg til sin nye familie. Det har blitt endel turer i terrenget rundt lysløypa, men som med klikkertrening er det lett å gå for fort fram. Hun blir fort sliten, og det ender med litt bæring på tur hjem. Kondisjonen skal være bra til september, i alle fall!
Vi synes vi blir litt bedre hundeeiere og trenere hver dag, men kommer nok til å spørre Dag Håvard om råd og vink undervegs.
E-post:
Skrevet av Eros i pennen av matfar., 19. apr, 2012
Hei på dere nå har jeg kommet til Stavanger.
Turen gikk fin jeg oppførte meg veldig bra.
det var mange fine damer på flyet som syntes jeg var søt . Da så jeg at min nye matfar smilte godt.
Det som var nytt her var at underlaget var ikke hvitt og kaldt lengere, det var grøndt og loddent så det var kjekt å springe rundt og kjenne på nye lukter. Må få matfar og skrive for meg da jeg har snar sovnet siden av matfar. Hilsen Eros.
Ps skal hilse fra matfar og si det var kjekt og komme opp til dere. Vi høres snart igjen.
E-post:
Skrevet av Gunnstein Bakland, 17. apr, 2012
Hei, Dag Håvard og alle dere andre valpekjøpere! Nå har vi hatt Cava hjemme i 3 timer - vår første timer som valpeeiere;-) Det er mye nytt for oss, og vi er spente på hvordan dette vil gå. Tror vi er godt forberedt. Etter et lite måltid hadde Cava to turer ut på toalettet - ja, storærend altså - og hun sa fra begge ganger. Så jeg tror vi overtar et kull med godt oppdratte valper. Lykke til, alle sammen!
Ps! Har lagt noen bilder på FB
E-post:
Skrevet av Per Emil Søreng, 17. apr, 2012
Da er det kun natten igjen før reisen til Tromsø tar til. Ikke spør om jeg gleder meg. :-) Dere har vært fantastiske til og holde oss valpekjøpere oppdatert med bilder og informasjon. Nå er det opp til oss og overta de utfordringer som står for tur.
Jeg gleder meg til det. Jeg håper vi valpekjøpere kan holde hverandre oppdatert på det som kommer fremmover.Min epost adr tilgjennelig her og jeg håper å høre fra dere.jeg prøver å delta på denne 17 -19 august pointersamling på Krokstad Herregård se www.pointer.no
Lykke til til alle.
E-post:
Skrevet av Gunnstein Bakland, 12. apr, 2012
Da har Cava fått et ansikt! Vi gleder oss til tirsdag,og går løs på oppgaven med liv og lyst. Satser på at hun blir med på mange turer fremover og er klar for litt jakt fra 10. september.
E-post:
Skrevet av Steinar Englund, 12. apr, 2012
Hei.
Ja tia nærmer seg til overtagelse og måneder med spenning og mye morro. Om noen ønsker kontakt med andre valpekjøpere så har vi jo også adressene her. Med god kjennskap til farslinjer og mye undersøkelser også gjort av tispa tror jeg alle her har vært heldige og kan se fram til mye morro. Lykke til alle sammen
E-post:
Skrevet av Per Emil Søreng, 11. apr, 2012
Vel overstått påske :-) Dagens høydepunkt er å åpne hjemmesiden. Er det nye bilder eller annet stoff.
Da er det ikke mange dager igjen til Eros ( Valpen ) flytter til nytt hjem. Alt er klart til den store dagen 18.04. Ser på siden at det også er flere som henter samme dag! Blir hyggelig og hilse på andre valpekjøpere.
E-post:
Skrevet av Terje Lagaard/Turid Øiseth, 8. apr, 2012
Første påsken uten hund,triste greier, men masse ryper, så Kompis(valpen) skal nok få noe å trene seg på til høsten.
Vi har fulgt ivrig med på hjemmsiden deres, som er veldig bra.
Gleder oss til å hente han 18.4. Terje har tatt pappapermisjon.
E-post: