Gjestebok

Takk for at du besøker hjemmesiden min. Skriv en hilsen i gjesteboken ved å klikke på den blå knappen. Du kan også sette inn et bilde ved hilsenen.

Flytt/plasser snakkeboblen på bildet med musen

Skriv teksten til snakkeboblen

Shape:
 
Skrevet av Tone Kristiansen, 3. okt, 2016
Så hærlig at du har kastet deg ut i både blodspor og agility!! Du er flink med labbetussene og det skal bli artig å se hva vårens valpe-eventyr bringer :-) Helt sikker på at de kommer til å være helt nydelige hele hurven :-)
E-post:
Hjemmeside:
Skrevet av T -bob, 23. jun, 2013
Grattis med fine resultater !
Hjemmeside:
Skrevet av Bodil, 20. mai, 2013
Grattis till fina resultat både i MH och HD/AD! Både kropp och knopp i skick :)
Skrevet av Katrin & Tommy kennel Nallebjörnen., 23. des, 2012
Sänder God Jul. Besökt er trevliga hemsida.
Skrevet av Bodil, 22. jul, 2012
Grattis till fina resultat i Finland! Attans så nära Cacib, men nästa gång så kommer det. Jag är själv på väg till Tromsö på utställning med Dino, kanske ska ni dit?
Skrevet av May, 12. jun, 2012
Gratulerer med BIR, BIM & HP på Nick og Pepsi + BIG og BIS2 på Nick. Og ikke minst strålende kritikker fra dommeren. De er jo bare helt nydelige begge to :).
Skrevet av Emelie, 2. jun, 2012
Fina hundar!
E-post:
Hjemmeside:
Skrevet av Trude, 23. mar, 2012
Sist helg fikk eg besøk av lille Pepsi. Hun bodde sammens med meg og mine barn en helg. Utrolig nok var hun mer eller mindre renslig denne lille herlige frøkna. Ga beskjed når hun skulle ut og også når hun skulle inn igjen. Hun roet seg raskt ned og lå hele natten på siden av min seng. Godt språk i forhold til andre hunder. Heldige er de som får denne herlige beardisen som familiemedlem.

Takker for besøket. Hyggelig var det.

E-post:
Hjemmeside:
Skrevet av Cattis, 8. mar, 2012
Tack för Gratulationerna till mina valpar. Hälsn Cattis och hundar
E-post:
Skrevet av Trude Mari, 6. mar, 2012
Hei Kirsti
Ka artig det va å få være med å sosialisere dine små, man trekker litt oppmerksomhet når man kommer med tre like valper i byen. Eg stiller gjerne opp oftere på sosialisering av de små. Når man vet hvor viktige denne perioden er for valpenes videre utvikling, man man bruke tiden godt fremover. vi får håpe at det dukker opp nye eiere til disse to sharmtrollene. Klem
E-post:
Hjemmeside:
Skrevet av Anne Hauge Fagernes, 4. mar, 2012
Nå har jeg vært innom og sett på valpene dine! Du husker meg? Tjorven-eier vet du - fra den gang vi hadde briard.... Har brun beardis jeg nå :-)
E-post:
Skrevet av Dennis, 2. mar, 2012
Hej gammel matte o resten av familjen!
Jag trivs jätte bra här i Överkalix.
Hälsa alla från mig!
Skrevet av Trude M. Arnesen, 10. feb, 2012
Tusen takk for at eg fikk komme å se de små. Så utrolig søt går det altså ann å være, også alle sammen. Første inntrykket var at de var sosiale og uredde alle sammen, det merkes at du har lagt ned mye arbeid i kullet. håper du får gode familier til alle de små. klem
Skrevet av Trude Mari Arnesen, 7. feb, 2012
Hei Kirsti

Gleder meg til å få se valpene, og ikke minst mor Flingan. Hadde eg ikke hatt hunder nok i utgangspunktet kunne eg virkelig tenkt meg valp av Flingan. Hun har alt den damen: det beste gemytte og det herligste vesen man kan tenke seg. Treningsglede og driv på agilitybanen. sosial og trygg i møte med andre hunder. Eg håper vi får se noen av valpene på trening sammen med oss i fremtiden :)
Skrevet av Carita Hagström, 25. jan, 2012
Så valpsjuk jag blir då jag ser de små. Är så sugen på att skaffa en hanne till tjejerna. Fin hemsida du har i övrigt också.
Hälsningar Carita
E-post:
Hjemmeside:

Nyeste kommentarer

20.09 | 15:28

Grattis till fina framgångar både i spårskogen och i utställningsringen

...
16.04 | 18:38

Det är lessamt då en gammal, kär hund är borta. Jag såg ju honom i Piteå för några år sen och han var en snäll, gammal farbror då. Kram Bodil

...
07.11 | 19:56

Takk Bodil , er veldig fornøyd med de så langt, herlig er de ihverfall.

...
06.11 | 14:40

Fina bilder på både Pepsi och Fabian. De ser så gulliga och fina ut båda två :)

...