Mine hunder

Pepsi

Pepsi, Falkstolhågen`s Sweet Dreams, var den valpen i valpekassen som holdt ordentlig levend om natten, hylte så de andre valpene våknet, så har sittet mange  netter med henne i armene, for at hun ikke skulle vekke de andre valpene, derav navnet. Var ikke menningen hun skulle bli hos meg, men skjebnen ville det nok anderledes. Er virkelig spent på hva det blir av denne damen når hun blir stor. Har stilt på flere valpeshow og virkelig gjort bra ifra seg.

Pepsi er både HD og AD fri.
Har gjennomført MH med Skudd.

Fabian

Fabian, Falkstolhågen`s Eye Catcher, er en hanhundvalp jeg har beholdt fra Flingan sitt valpekull med Moby. Hadde lenge bestemt meg for at skulle det bli valper så kom jeg til å beholde en hanhundvalp. Veldig spennende linjer med engelsk far og svensk/spansk mor. Skal bli spennende å se hva det blir av denne gutten etterhvert som han vokser til.

Flingan

Flingan , DK Fin S N uch Svassas Born Sweet, er en av valpene i Svassas kjente Born kull, med Svensk mor og Spansk far,bosatt i Polen kommer Flingan fra en veldig interesang kombinasjon.
Flingan er en herlig hund og elsker å være med, trener både Rallylydighet og Agility med henne. Hun er veldig lett å ha med seg, både på reiser og hjemme.
Hun er HD og AD fri.

Skriv en kommentar: (Klikk her)

123hjemmeside.no
Antall tegn tilbake: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

20.09 | 15:28

Grattis till fina framgångar både i spårskogen och i utställningsringen

...
16.04 | 18:38

Det är lessamt då en gammal, kär hund är borta. Jag såg ju honom i Piteå för några år sen och han var en snäll, gammal farbror då. Kram Bodil

...
07.11 | 19:56

Takk Bodil , er veldig fornøyd med de så langt, herlig er de ihverfall.

...
06.11 | 14:40

Fina bilder på både Pepsi och Fabian. De ser så gulliga och fina ut båda två :)

...
Du liker denne siden