Minner fra tidligere Beardiser

Kevin

Kevin, Se Nuch Falkstolhågen`s Famous Pavarotti, er fra mitt første Beardiskull født i 1999, han døde 13,5 år gammel. Kevin var en helt fantastisk hund, helt utrolig flott med andre hunder og små valper. Vi hadde valper når han var 11,5 år, alle valpene likte å ligge inntil han, det var liksom der de skulle sove. Når vi kom på utstillinger, hadde han et mål for øye når han gikk inn på utstillingsområdet, det var å komme seg på stellebordet. Hoppet med sønnene på trampoline og beste kompis med de. Han ble raskt både Norsk og Svensk champion. Dessverre hadde han HD grad E på en side, men det merket vi ikke noe til heldigvis. Han er den eneste i sitt kull på 8 som ble røngtet og utstillt.

Smulan

Smulan, Fergieline`s Ariel var født i 1995. Hadde vært uten hund 1 års tid etter at min siste Briard døde. Jeg hadde lenge hatt lyst på Bearded Collie og fulgt denne rasen lenge. Så da min venninne Grete Borge hadde valper på sin tispe N Such Dame Fergie Fra Krohnstad med Nuch Twinklestar`s Winther-Quarters ble det en brun tispevalp på meg. Smulan var HD fri og ble stilt litt ut og fikk 5 cert. Trente litt lydighet med henne, hun var en glad og positiv beardisfrøken. Hun fikk et valpekull med Ch Alistar`s Master of Art, der jeg beholdt hennes sønn Kevin.

Skriv en kommentar: (Klikk her)

123hjemmeside.no
Antall tegn tilbake: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

20.09 | 15:28

Grattis till fina framgångar både i spårskogen och i utställningsringen

...
16.04 | 18:38

Det är lessamt då en gammal, kär hund är borta. Jag såg ju honom i Piteå för några år sen och han var en snäll, gammal farbror då. Kram Bodil

...
07.11 | 19:56

Takk Bodil , er veldig fornøyd med de så langt, herlig er de ihverfall.

...
06.11 | 14:40

Fina bilder på både Pepsi och Fabian. De ser så gulliga och fina ut båda två :)

...
Du liker denne siden