Lag din egen blogg med 123hjemmeside

Hvordan skal bloggen din se ut?

1. Velg et fargetema:

  2. Velg ditt design:

   Neste

   UTTALELSER FRA KUNDER:


   "Har hatt stor glede av å bruke 123hjemmeside i rundt 3 år, og er godt fornøyd med responsen!"

   "Det er lett med 123hjemmeside, selv for de som ikke kan mye data. Der er mange "ferdige" sider, alt fra dagbøker og fotosider til stamtavler osv."

   "123hjemmeside er den beste hjemmesiden jeg har hatt. Lett å fikse og enkelt å bruke både for mine kunder og meg selv."

   Egill Jensen
   Nettbutikk for smijern
   Renate S. Kristiansen
   Familiehjemmeside
   Siham Essekouri
   Bryllupshjemmeside


   123hjemmeside gjør det enkelt å lage en blogg

   Med 123hjemmeside kan du enkelt og helt uforpliktende prøve å lage en hjemmeside med en flott blogg, helt gratis.

   Det tar bare noen få minutter å komme i gang med bloggen med for eksempel bildegallerier, video, gjestebok, hundens stamtavle og mye mer. Vi har mer enn 200 forskjellige kreative maler å velge mellom. Du har en helt gratis blogg i de første 30 dagene, deretter er helt opp til deg om du vil beholde bloggen eller om den skal stenges ned automatisk.

   Kom enkelt i gang med blogg

   Når du ønsker å opprette en blogg, er det enkelt å komme i gang ved å velge farger og design på bloggen. Deretter klikker du på Neste for å komme i gang. Selve oppsetningen tar maks. 2–3 minutter og så har du en blogg på Internett med eget navn, et personlig bilde på forsiden og en design som passer din stil.

   Nå kan du begynne med detaljene – du vil kanskje ha litt musikk på forsiden, lage et interaktivt puslespill av et familiebilde eller lignende. Mulighetene er uendelige med 123hjemmeside, og det er både enkelt og morsomt.

   Ditt eget personlige domenenavn på bloggen

   Bloggen din heter alltid www.123hjemmeside.no/Dinbloggsnavn. Hvis du ønsker en egen www-adresse, er det både enkelt og billig. De to første dagene kan du til og med få et personlig domenenavn for bare 9 kroner.

   For å komme i gang skal du bare finne et ledig domenenavn. Når du har funnet det, velger du det og kjøper det til bloggen. Du behøver ikke tenke på tekniske detaljer for å få det til å virke – det ordner vi. Du trenger bare følge instruksjonene så aktiveres domenenavnet vanligvis i løpet av 4–24 timer.

   Dine egne personlige e-postadresser

   Med et eget domenenavn kan du også få opp til fem e-postadresser, helt gratis. Du kan selvfølgelig fortsette å bruke dine gamle e-postkontoer hos Hotmail og Gmail – vi videresender meldingene fra den nye e-postadressen.

   Så få megselv@dinbloggsnavn.no eller kanskje far@dinbloggsnavn.no eller mor@dinbloggsnavn.no osv. så hele familien kan få sin egen personlige e-postadresse.

   Privat, firma eller forening

   Uansett om bloggen skal brukes som familiens sted på nettet, handle om en hobby, kjæledyret ditt eller kanskje brukes som blogg for et firma eller en forening, er det helt gratis å prøve.

   Vi har nærmere 100 000 aktive hjemmesider med blogger som handler om alt det som betyr noe for de mange brukerne våre, og som de har lyst til å dele med andre. Siden 123hjemmeside ble lansert i 2003 har over en million mennesker prøvd systemet.

   Gratis blogg uten forpliktelser

   Din blogg og hjemmeside er, som vi skriver, helt gratis i prøveperioden. Når prøveperioden er over forsvinner siden helt automatisk hvis du ikke ønsker å fortsette abonnementet. Du er med andre ord ikke forpliktet til noe som helst annet enn å prøve det gratis.

   Lykke til med bloggen!