Våre hunder.
Diesel
Diesel, med stamtavlenavn Cosmic Covers Perfect Gore-Tex er siste tilskudd til vår lille familie. Han er svensk jaktlabrador, fra Kennelen Cosmic Covers. Han ble hentet der 10 april 2010, og var helt fra starten en lovende brukshund. Ble godkjent redningshund første gang i 2013.
Shiba
Shiba heter egentlig Ginstens Stars In My Eyes og kommer fra Falkenberg i Sverige. Vi hentet henne i august 2004, 8 uker gammel. Det var en lang tur hjem for en liten valp. 
Hun har lært oss mye om trening av hund, men er nå i en alder hvor hun nyter livet som verdens beste sofagris og er hele familiens favorittkjæledegge. Hun sier likevel ikke nei takk til ei lita økt med søk, og iveren og gleden over å finne figuranter i skogen er på topp.
Shiba "in action"
Nero (2002-2004)
Nero var vår første hund, og fullt navn var Gipsitas Herkules Nero. Han kom fra Gipsitas kennel i Moelv. Han var en stor gutt på 45 kg, og med et til tider stridt temperament. Vi hadde likevel stor glede av tiden sammen med ham, og hadde mange fine opplevelser. Men til slutt måtte vi dessverre innse at han ikke var til å stole på, og tok et tårevått farvel med ham på dyrlegens kontor.
Se flere bilder i "Neros album"
Nero på tur i Røde Kors-båten

Skriv en kommentar: (Klikk her)

123hjemmeside.no
Antall tegn tilbake: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

04.05 | 03:13

JEG HAR GOD ERFARING PÅ DENNE HUNDE RASEN .JEG HAR HATT DENNE HUNDERASEN I 21 ÅR SOM HUNDEEIER. HAR OGSÅ VÆRT MEDLEM I NKK OGSÅ jeg ønsker meg en ny labra

...
01.11 | 12:06
Siste nytt har mottatt 1
08.05 | 23:13
Forside har mottatt 2
15.02 | 11:56
Våre hunder har mottatt 1
Du liker denne siden
Hei!
Prøv å lage din egen hjemmeside som jeg.
Det er enkelt, og du kan prøve det helt gratis.
ANNONSE