Diesels treningsblogg

Mørkesøk- forsøk 1

Dale 6.nov 2012

Gjorde et forsøk på mørkesøk i dag, men det gikk dessverre ikke helt i boks.

Startet trøblete; -kom inn med melding på 2.slaget, og vi gikk på påvisning. Oppdaget etterhvert at dette var en feilmelding, og måtte nokså stressa vende tilbake til midtlinjen. Kom inn med bitt på neste slag også, og da holdt jeg heldigvis hodet kaldt! Klikka på lina, og kommanderte VISE! Så tydelig at dette også var feil, og gikk ikke på påvisning. Fikk derfor fortsette, og da var det heldigvis slutt på tullet med bittet. Runderte fint, og opplevde at det fungerte bra. Fant og meldte på figurant på slutten av løypa, men utifra distansen avlagt forsto jeg at vi hadde gått over en figurant på veien. Ifølge instruktør var det rett og slett uflaks. Hadde dekket terrenget godt, og hadde passert figurant på 5 m avstand, men dessverre ikke fått ferten. Vi hadde gjort en god jobb, men dessverre var ikke marginene på vår side.

Naturligvis leit å ikke bestå, og i hvert fall ergelig når det er litt uflaks. Litt betenkt pga feilmeldingen, -vet ikke helt hvor det kom fra. Prøvenerver hos mor? Må være litt obs på dette fremover. Når det likevel skulle gå skeis, så er jeg likevel godt fornøyd med måten jeg klarte å håndtere denne situasjonen under prøven, og at vi klarte å fullføre øvelsen. God trening å gjennomføre nok en ukjent oppgave i helt nytt terreng; -trenger jo prøvetrening før A. Hadde naturligvis vært gøyere om vi hadde funnet begge figuranteneRødmer.

Skriv en kommentar: (Klikk her)

123hjemmeside.no
Antall tegn tilbake: 160
OK Sender...

Tone | Svar 08.11.2012 18.51

Neste gang går det nok i boks skal du se

Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

03.03 | 20:46

Herlig! Ser ut som om han på vei hjem fra julebord....

...
18.01 | 00:03

he..he.. Trodde det va Pavlov som satt på skulderen... Men så va det Kristin...

...
14.01 | 13:14

Når jeg leste innlegget og hva du hadde gjort - så tenkte jeg: SÅ BRA! .... og måtte le når jeg kom til slutten! Kjenner jeg savner treningene!

...
08.11 | 18:51

Neste gang går det nok i boks skal du se

...
Du liker denne siden
Hei!
Prøv å lage din egen hjemmeside som jeg.
Det er enkelt, og du kan prøve det helt gratis.
ANNONSE