Diesels treningsblogg

"Noen ganger går det litt hardt for seg"

I dag var det teoriundervisning for grunnkursgjengen, men i mellomtiden ble det anledning til litt trening på industriområdet rundt Returkraft.

Trente frittsøk, og hadde en perfekt melding på en synlig, joggende Kjetil. Meldte også greit på en gjenstand selv om jeg var nærme, og selv om han ble litt "satt ut" av Kjetil som snakket og klappet i hendene, -så meldte han til slutt på ham også:-)  Vi fikk dessverre en feilmelding ila søket, -men usikker på om det kan ha vært på fert av personer på andre siden av en industriport. Var veldig tydelig ut på påvisning, men ble stående litt "ubesluttsom" foran en lukket port. Vi fortsatte da bare avsøkning av området uten å gjøre noe nummer ut av det, -og det gjentok seg heldigvis ikke.

 

Tok dette bildet av ham etter endt treningsøkt, -for da syntes jeg han så "shabby" ut; støv i luggen, bringkobbelet på nakken og en avrevet trekant...

Skriv en kommentar: (Klikk her)

123hjemmeside.no
Antall tegn tilbake: 160
OK Sender...

Wenche A | Svar 03.03.2013 20.46

Herlig! Ser ut som om han på vei hjem fra julebord....

Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

03.03 | 20:46

Herlig! Ser ut som om han på vei hjem fra julebord....

...
18.01 | 00:03

he..he.. Trodde det va Pavlov som satt på skulderen... Men så va det Kristin...

...
14.01 | 13:14

Når jeg leste innlegget og hva du hadde gjort - så tenkte jeg: SÅ BRA! .... og måtte le når jeg kom til slutten! Kjenner jeg savner treningene!

...
08.11 | 18:51

Neste gang går det nok i boks skal du se

...
Du liker denne siden
Hei!
Prøv å lage din egen hjemmeside som jeg.
Det er enkelt, og du kan prøve det helt gratis.
ANNONSE