Litt av hvert som skjer hos oss......

Et fantastisk flott bilde som vise Rune, Arild og Siv. Bildet er tatt på festen på Vormsund. Mange minner dukker opp.
Fine tenner!!!!! Lovinda`s Indian Black Pearl (Jilloc`s Picture Of Paradise Jilloc`s Loverboy)
Lovinda`s Indian Princess, Suzy, bor i Nederland med sin eier Elise. Elise har også jobbet i Uganda, og da har Suzy vært med.
Kosestund.
Suzy jobber i hagen.
Det hører ikke så ofte til begivenhetene at jeg får blomster, men sist helg fikk jeg denne flotte buketten av Rune. Kvelden i forveien meldte jeg meg som fadder i SOS barnebyer. Det gleder jeg meg veldig til. Har tenkt på det lenge, og nå er det gjort.
Lovinda`s Kaley etter Lovinda`s Heavens Door og Dalmo`s Elegant Edvard.
Lovinda`s Janis Joplin (Lovinda`s Golden Girl City Kid`s Dantes Peak)
Lovinda`s Karmen bor i latvis og eiers av Svetlana Vitola. Hun ble latvisk champion 2 år gammel. Hun er etter Lovinda`s Heavens Door og Dalmo`s Elegant Edvard.
Oh, om jeg kunne fått denne pizzaen!!!!! tror Denneis er veldig sulten. Lovinda`s Indian Chief. (Jilloc`s Picture Of Paradise Jilloc`s Loverboy)
N UCH Lovinda`s Dark Desoto sammen med sin fantastiske eier Eva. Hunden kalles Zorro til daglig og er etter : N UCH L. Amazing Lindsey og Dalmo`s Xanadu! De bor i Bergen!
Dette er tønnebålet på Laksevåg der jeg er født og oppvokset. Er virkelig stolt av å komme fra denne flotte bydelen!
Lovinda`s Karola, eller Bella, som hun blir kalt til daglig. ( Lovinda`s heavens Door Dalmo`s Elegant Edvard)
Ofte får vi bilder fra våre valpekjøpere, og det er alltid like koselig. På dette bilder ser dere Sofus, eller Bjarnegutt, som han heter. ha er snart 13 år gammel og eies av Anne Lise og Robert som bor i Slemmestad. Og Anne Lise skriver: Sofus har det fortsatt bra... han går på hjertemedisiner og det går kjempefint fortsatt... han har blitt svakere i bakparten det siste halve året, men viser ikke tegn til å ha noe smerte av noe serlig grad.. han var litt lei seg i sommer... for han elsker å svømme... men har ikke den samme styrken i bakparten, og kviet seg for å svømme noe serlig... men Mor vet råd J .. jeg satt på ham redningsvesten han bruker i båten.. og vips.. så flyter han som en kort... og kan svømme i det uenderlige... og er like gira som før J-- han stuper ikke lenger fra brygga det er det eneste , og det kan være litt tungt noen ganger å løpe for mye opp og ned trappene til brygga, men så lenge han tar ett og ett trinn ( ikke 3 av gangen J ) så går det fint... Han har jo blitt en ”Gammel Mann# .. så han både ser og hører dårlig, men det ser ikke ut til å plage ham stort.. så da er det greit.. Han er fortsatt den samme Fantastiske hunden han alltid har vært J Sender med et bilde av Sofus og meg fra i høst... litt morgenkos på hytta J

INT NORD FIN EST HR UCH DKV-09 Lovinda`s Fabian ble mestvinnende Dalmatiner i Norge 2012

Han er også rasevinner hos NKK 2012.

Han ble mestvinnende hannhund i 2010 og 2011

Dogs 4 All

Fabian i mor og far sin seg. Det hadde han ingenting imot!

Vi hadde bestemt oss for å ta bobilen med oss til Dogs 4 All. Rune liker ikke så gost å kjøre over fjellet om vinteren med den, men kom på en god ide. Han tok 2 sommerdekk og la kjettinger på dem. La dem bak i garasjen sammen med jekken. Lettere å skifte hjul enn å legge på dekk.....!

Bente var uten bil, og siden vi først skulle bort dit og det var snøfritt over fjellet, tog vi ut dekkene og satte inn bur til hennes tisper.

Vi fikk deilig lasagne da vi kom, og vi storkoste oss.

To damer gjestet bobilen og fikk lov til å innta Fabians plass. Helt OK syns han, siden han fikk lov til å sove i sengen til mor og far!

Dagen etter, fredagen, hadde vi noen ærend inne i Oslo. Bente varpå jobb. Da hun kom hjem, var det min tur til å diske opp med mat. Deilige hjemmelagede kjøttkaker medbrakt fra Bergen ble servert med poteter og grønnsaker.

Vi slapper av i sofakroken etter mange timers kjøring og et godt måltid. Deilig!
Lørdagen dro vi inn til Lillestrøm, og da var det Runes tur til å diske opp. Deilig biff med rødt i glasset, og vi damene storkoste oss.
God appetitt.......
Og damene skåler og koser seg en lørdagskveld i bobilen på Lillestrøm.
Desember måned har begynt, og vi har lagt 1. søndag i advendt bak oss. Huset er julepyntet og mesteparten av gavene er i havn. Til helgen blir det julebord med naboene, noe vi har praktisert i 25 år.
Fabian er også i julesteming, og har pyntet seg med rød sløyfe i dag.
Han hilser så mye til Pebbles i Manchester og sier at han gleder seg masse til å hilse på henne.
Men først av alt skal han besøke Herman og Dennis i Alta. Hvordan det går, skal dere få høre mer om.
Fra en av bakgatene i Riga.
Nydelig mat fikk vi også der......
Dette er også fra Riga.

Sier og skriver 20. november i dag.

 

Dagen har gått med litt shopping, husarbeid (kjedelig), og så masse kos med Fabian. Lurer på hvordan har tar det når Cassi kommer hjem!!!!!

Har fått meg ledning som jeg kan bruke til bildene jeg har på mobilen. Så nå blir det mye lettere enn å dra med seg speireflekskameraet alle steder.

Har fikset litt i bobilen siden vi snart skal bruke den. Rune har ordnet med kjettingene.

Svært lenge siden jeg har skrevet dagbok i Kennel Lovinda`s regi, men nå er det bare å ta fatt......

I dag er det 19. november-2012, og julen nermer seg  med stormskritt.

har ikke gjort så mye annet enn litt husarbeid og ordnet med litt julegaver.

Tenkte at siden det er lenge "siden sist" noe har kommet herfra, legger jeg inn litt bilder og forteller litt om året 2012!

Jessica ble syk og måtte ha en stor operasjon i magen sin. Hun kom seg fort, men adre komplikasjoner dukket desverre opp.
I april hadde vi speialen i Bergen med Aase Jakobsen som dommer. Hun ga Jessica certet den dagen og Jessica ble Norsk og Dansk utstillingschampion. Fabian ble BIM, og Lisbeth`s Mimmi ble BIR-BIS. Kennel Lovinda ble BIS oppdrett og Jessica 2. Beste tispe..
Sommeren tilbrakte vi i bobilen. Vi var på hjul i 4 uker og hadde en fantastisk tur til Nina og Tom i Alta. Vi måtte selvsagt ta turen til Nordkapp siden vi var så langt nord.

I februar ble jeg innlagt på Kysthospitalet Hagavik for en planlagt oprerasjon. Ryggen min hadde da blitt stadig verre, og til slutt hadde jeg vanskeligheter med å gå. Etter en liten uke der oppe, kom jeg på rekreasjon i nærheten av hjemmet vår, og etter atter en uke, kom jeg hjem.

Men alt gikk ikke etter planen. Jeg fikk feber og havnet på legevakten. Deretter på akutten og til infeksjonsavd. Hadde blodforgiftning, og såret måtte åpnes. Det ble tatt prøver for å finne rett medisin, og da gikk det bra.

Etter en uke med åpent sår, ble det sydd, og jeg fikk komme hjem dagen etter.

Så kom Nina til oss fra Alta, og vi feiret 4 bursdager med hele familien.

Min eldste datter hadde laget all maten hjemme hos seg, så jeg satt som en dronning og kunne bare ta det med ro.

Det ble en lang rekreasjon da jeg var mer dårlig enn jeg trodde.

Nå er jeg heldigvis bedre, og etter Jessica sovnet inn i september, og jeg ikke orket helt å se fremover, går det også bedre.

Nå kommer der snart ny valp i huset, og valpekullet vi hadde planlagt, blir det også noe av.

Livet er jo så mye bedre nå.

Dettee er Jessicas søster, Antenna, som valp....
Og her er Dennis som Nina eier og bor i Alta.
Guttene mine....
Karmen er fra vårt siste kull og eies av Svetlana i Riga.....
Kaley er søster til karmen og bor på Jæren......

Skriv en kommentar: (Klikk her)

123hjemmeside.no
Antall tegn tilbake: 160
OK Sender...

Unni Hennum Bergill | Svar 14.04.2013 23.18

Så fine bilder Særlig fint av Rune, Arild og Siv. Håper dere elllers har det bra, selv om våren er sen i år. Denne helgen har vi bare kost oss inne!

Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

15.12 | 12:22

Gratulerer med kull N!

...
11.08 | 18:51

Lykke til med fødsel og mange friske prikkebeibiser. Da er me spente her i Haugesund

...
05.08 | 18:41

very nice litter

...
22.04 | 18:35

Huff!!! En trist og tragisk hendelse dere skulle vært spart for. Håper dyreklinikken får en skikkelig smekk, slik at de ikke gjør slike feil flere ganger!1 klem

...
Du liker denne siden