Hjemmesiden til Wi & Magne.
Wi & Magne i solsikkeåkeren i Thailand november 2015.
H O V E D S I D E

  Hei på dere !

Jeg heter Magne og lager denne
hjemmesiden for mine venner og bekjente. 

                                      Mange vil si det er gammeldags å skrive hjemmeside nå for tiden. Jeg begynte med hjemmesiden min flere år før Facebook hadde sett dagens lys. Noen av mine bekjente som før hadde hjemmeside, har nå sluttet med dette og benytter i dag kun Facebook.


Selv om jeg ikke er så aktiv på hjemmesiden min som før, har jeg ingen planer om å avvikle den. Jeg synes at det er triveligere her, enn å få en masse dumme kommentarer på dialekt som man ofte får på Facebook.

Har jobbet på ishavsstasjoner i 6 år. Har litt kontakt med disse stedene fortsatt, selv om livet der er et tilbakelagt stadium for meg nå som pensjonist. Er medlem av Ishavsforeningen Jan Mayen.

               Er også medlem av Norsk Radiohistorisk Forening. Samler på historisk krigsradioutstyr. For konfirmasjonspengene mine kjøpte jeg en Torn E.b. tysk kortbølgemottaker fra 2. verdenskrig. Er også ivrig leser av litteratur fra norsk motstandsvirksomhet under nevnte krig.


                                                         Har flere lengre opphold i Thailand bak meg. Tar sikte på å tilbringe hver vinter  i Thailand sammen med min thailandske kone.                                          

Jeg skriver om litt av hvert som opptar meg både her i Norge og i Thailand.

Jeg retter gjerne søkelyset på  saker og ting som folk flest lar passere uten videre.

Jeg skriver også om forsøpling av natur og norsk språk, og litt om mine tekniske interesser.

For sterkere å presisere hva jeg mener, kan jeg enkelte ganger overdrive ved å sette tingene på spissen.

Er SV-motstander. Det er trist å være vitne til at dette partiet systematisk holder på å rive i stykker grunnpilarene som samfunnet vårt er bygget på: SV påvirket og presset AP for å få avkristnet landet ved å få lagt ned Statskirken, jobber deretter for å få Norge ut av Nato for så å undergrave  resten av Forsvaret, fikk AP til å erstatte ekteskapsloven med homoloven, stikke kjepper i hjulene for det gode forholdet mellom Norge og USA, samt arbeider aktivt for en avvikling av vårt Kongehus.


Videre er jeg i opposisjon til hvordan Humanetisk Forbund driver på. De er en av hovedaktørene til at Statskirken har blitt lagt ned, og arbeider systematisk videre for å avkristne Norge.
                   Et annet ledd i denne avkristningen er at Humanetisk Forbund - sammen med SV - er av de sterkeste pådriverne til at stadig flere skoler avskaffer bordbønn, juleavslutning og andre kjente, kristne og viktige norske tradisjoner.
                      På meg kan det virke som om  målet for all denne aktiviteten er - bevisst eller ubevisst - å legge forholdene til rette for islamisering . . .

                   

                                Jeg er for en effektiv, kontrollert innvandringspolitikk som hindrer at falske asylsøkere og kriminelle kommer inn i landet. Enkelte partier på venstresiden derimot - vil åpne alle sluser for innvandring.  Et av deres mange utspill går ut på å forandre lovverket slik at det blir lovlig å oppholde seg ulovlig i landet.

Schengen-avtalen og medlemskap i EØS betyr fri flyt av falske asylsøkere og kriminelle over grensene. Norge bør melde seg ut av disse avtalene for å unngå at utsendte kriminelle kan komme tilbake til landet igjen og igjen. Heldigvis innser flere og flere politiske partier dette. Velkommen etter!

                  Tar sterk avstand fra såvel høyreorienterte som venstreorienterte ekstremister. Deltar ikke i radikale demonstrasjonstog og lovbrudd som "sivil ulydighet".   Prøver å finne en best mulig middelvei i det politiske partiet som jeg måtte stemme på ved neste valg.                       

Er drittlei av å bli pådyttet idrett ufrivillig gjennom radio og fjernsyn. Er møkka lei fotballkamper og eliteidretter som presser til side andre programmer. Eliteidrett dreier seg hovedsakelig om penger.

Er nostalgisk anlagt. Vi hadde det mer moro før  - og mye mer spennende - da all kommunikasjon ikke ble tatt som en selvfølge. Savner radiorør og kulehodemaskin med rettetast.
- Den gangen da vi brukte ord som gjettekonkurranse, stevnemøte, forming, skyggelue og spruteflaske. Det var lettere å forstå hverandre før i tiden da vi snakket samme språket . . .
 
Er medlem av foreningen "Vi som snur dorullen når enden henger mot veggen".

Favorittordtak: Lastenes sum er konstant.                                                        Det som en vet, vet ingen - det som to vet, vet alle.

Musikksmak: Klassisk musikk og rolig jazz, underholdningsmusikk fra 50-årene og litt gammelpop.


Favorittserier på TV: "Vera", "Nytt liv i East End", "Kriminalsjef Foyle", "Derrick", "Krøniken", "Med hjartet på rette staden", "Det gode bondeliv" og "Gardsjentene". Med andre ord: Kun NRK. Kan ikke fordra de dårlige og tullete reklamene på andre kanaler.

Sidene mine er gjenstand for endringer og forbedringer. Derfor er jeg av og til inne for å lese korrektur og for å redigere.

Ser fram til å se en kort hilsen fra deg i min gjestebok !

Magne.