Partnerskap

123hjemmeside Partnerskab

Har du over 10 000 brukere? Drømmer de om sin egen hjemmeside? Da kan du tilby dem 123hjemmeside og tjene penger på alle som benytter seg av tilbudet.

Med et partnerskap med 123hjemmeside kan du gi kundene dine merverdi og tjene penger i prosessen. Vi tilbyr et komplett og relevant produkt som kundene dine vil verdsette. Og vi betaler deg hver gang de benytter seg av tilbudet. Så enkelt er det.

1

Bli partner

Fyll ut skjemaet nederst på siden.
2

Promoter det!

Bruk alle dine kanaler for å promotere det flotte verktøyet.
3

Tjen penger

Du kan tjene 300-500 kr. hver gang en bruker benytter seg av tilbudet.

Hva kreves?

For å bli en partner må du inneha medierettighetene til et magasin, en publikasjon, et nettsted e.l. som har mer enn 10 000 brukere eller lesere per måned. Hvis din brukerbase er signifikant, kan vi lage en "white label"-versjon med ditt varemerke slik at partnerskapet får ytterligere verdi.

Hvordan fungerer det?

Du får en full PR- og markedsføringspakke, inkludert annonsemateriale, som f.eks. tekst, grafikk og bannere. I tillegg har vi laget en idékatalog på bakgrunn av andre samarbeid fylt med forslag til hvordan du kan få mest mulig ut av partnerskapet.

Hva er mitt ansvar?

Du tjener penger på partnerskapet når du markedsfører løsningen. Gjør du ikke noe, får du heller ikke noe. Men du belastes heller ikke. Så hvis du ønsker mest mulig ut av det, kan man si at det er ditt ansvar å følge idékatalogen og bruke annonseringsmaterialet. Men det er helt opp til deg.

Hvor mye tjener jeg?

Hver gang en av dine brukere abonnerer på 123hjemmeside via vårt partnerskap, kan du tjene mellom 300-500 kr. Får du en "white label"-versjon, vil din logo vises på brukerens hjemmeside slik at du får mye gratis reklame på kjøpet.

Hva er potensialet?

Potensialet er enormt. I Skandinavia alene har vi 250 ulike partnerskap med større medier som Jubii, Spray, QXL og Trendsales i tillegg til flere mindre nisjemedier som hundesider og bryllupsmagasiner. En partner tjener vanligvis fra 1.000 og inntil 10.000 kr./md, avhengig av mediestørrelse og partnerens innsats.

Hvor skal jeg starte?

Fyll ut skjemaet nedenfor så vil vi kontakte deg så snart som mulig. Så snart partnerskapsavtalen er på plass, kan du være i gang innen en uke.

KONTAKT